Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Alyssa
  Toen we op zoek gingen naar de leveranciers voor onze trouwdag wist ik meteen dat ik Marlou wilde vragen voor mijn make-up en haar. Dat Marlou een vakvrouw is wist ik, omdat ik al vaker door haar ben opgemaakt. O.a. voor een trouwshoot een aantal jaar geleden. Marlou heeft expertise in trouwmake-up, waardoor je op je grote dag ook zeker weet dat je er op je best uitziet.

  Tijdens een eerdere try-out hadden we al besproken hoe mijn haar en make-up zou gaan worden. Op de dag zelf besloot ik dat ik toch liever een ander kapsel wilde. Geen probleem, want Marlou weet heel goed wat ze doet. Ik wist vanaf moment één dat het goed zou zijn.

  Marlou is de rust zelve en daarnaast heel gezellig. Iets dat heel prettig is, zeker wanneer je eigenlijk een beetje zenuwachtig bent. Het bleek de perfecte keuze, zowel mijn haar en make-up zaten precies zoals ik dat graag wilde. En het bleef de hele dag mooi zitten.

  Dankjewel, Marlou!
 • Geplaatst door Nikki van der Weijden-Brouns
  Een dikke maand geleden, op 28 augustus, heeft Marlou mijn make-up en haar verzorgd voor mijn bruiloft. Ook heeft ze mijn zusje en moeder opgemaakt. We zagen er alle drie prachtig uit! Daarnaast bleef zowel het haar als de make-up de hele dag goed zitten. Marlou was enorm kundig, vriendelijk, stelde ons op ons gemak en luisterde goed naar onze wensen. We zijn echt heel blij met onze keuze voor haar als visagiste en zouden haar zeker aanbevelen. Heel erg bedankt Marlou!
 • Geplaatst door Kelly
  Hoi Marlou,
  Afgelopen vrijdag 18-9-2020 zijn Tom en ik getrouwd. Bij Tom heb je de grooming gedaan en je hebt bij mijn tweelingzus en bij mij de visagie en het kapsel verzorgd. We zagen er allemaal prachtig uit en alles bleef de gehele dag goed zitten en uitzien! Ondanks de vreugde traantjes.
  Je bent heel gezellig en je past je moeiteloos aan, aan onze wensen en aan ons schema. Alles ontspannen en toch mooi op tijd. Perfect! We zijn ontzettend tevreden over je bijdrage aan ons huwelijk!
  Mijn try out van het bruidskapsel en make up verliep ook super! Erg blij dat ik dit door jou heb laten doen.
  We raden je zeker aan!
  Lieve groetjes
 • Geplaatst door Sandra Beckers
  Ik ben al enkele jaren vaste klant bij Marlou in de salon. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken wie mijn make-up en kapsel zou verzorgen voor mijn bruiloft. Marlou is zeer professioneel, en ervaren. Normaal draag ik geen make up en Marlou wist een prachtige naturelle ook te maken waar ik mee heel prettig bij voelde. Marlou is zeer prettig in de omgang en relaxt. Make-up en haar bleven de hele dag en avond perfect zitten. Superthanks en tot snel in de salon!
 • Geplaatst door Nicole bijlsma
  Afgelopen zaterdag, 12-09-2020 zijn wij getrouwd. Mijn zusjes moeder en ik hebben heerlijk laten verzorgen door marlou. Het was heel relaxed, heel fijn, en we zagen er alle 3 prachtig uit! Het was die dag erg warm, en het was een lange dag, met natuurlijk de nodige traantjes, maar het bleef perfect zitten! Heel erg bedankt! Groetjes nicole Bijlsma
 • Geplaatst door Jenny
  Marlou is een heel fijn persoon, ze stelt je op je gemak en is zeer kundig in haar vak. Ze luisterde goed naar wat ik graag wou, ik voelde mij prachtig! De make-up en mijn haren hebben de hele dag goed gezeten. Ik ben blij dat ik voor Marlou gekozen heb! Ik zou haar zeker aanraden!
 • Geplaatst door Sharon Hendriks-Gerrits
  5 juni 2020 ben ik in het huwelijksbootje gestapt. Hiervoor zocht ik een visagiste om mijn make-up en die van een gast te doen. Door reclame op de auto van Marlou in contact gekomen met haar. Meteen fijn contact en een prettige sfeer. De try-out verliep super en ik was meteen tevreden over het resultaat. Marlou weet heel goed in te schatten welke make-up bij iemand past. Op de trouwdag zelf zag ik er dan ook stralend uit. Ook voor mijn gast leek de make-up perfect op de voorbeeldfoto. We willen Marlou ook super bedanken voor het realiseren van onze trouwdag. Groetjes, Bruidspaar Hendriks-Gerrits
 • Geplaatst door Els & Cathelijne
  Lieve Marlou,
  Heel erg dank voor je prachtige make-up voor zowel mijzelf als mijn dochter Cathelijne! Niet alleen dank voor je make-up maar ook voor de gezelligheid. Wij hebben enorm genoten. Dikke kus van ons allebei XX
 • Geplaatst door Linda
  Marlou heeft mijn visagie gedaan op mijn trouwdag. Het zag er prachtig uit in het echt maar ook op foto. Het was natuurlijk met iets extra’s. Het bleef de hele dag prachtig zitten en was bestand tegen gelukstranen.
  De communicatie ging heel erg vlot en het was fijn om haar als persoon op deze belangrijke dag bij het opstart moment er bij te hebben.
 • Geplaatst door Kim
  Dank je wel lieve Marlou, Het was prachtig, de hele dag! Bedankt!
 • Geplaatst door Romy
  Lieve Marlou,

  Heel erg bedankt voor de mooie make-up afgelopen vrijdag. Ik heb veel goede reacties gekregen dat ik er echt als mijzelf uitzag, maar dan net wat beter 😇! Ook mijn schoonzussen en nichtje zagen er super uit. Bedankt voor de gezelligheid!

  Liefs Romy
 • Geplaatst door Fieke
  Lieve Marlou,

  Dank voor je gezelligheid, professionaliteit, flexibiliteit, meedenken en het prachtige resultaat van dat alles! Ik heb me geen moment zorgen gemaakt of wel het goed zou komen met mijn haar en make-up, en terecht! Jij dacht aan alles, zelfs de nagels van mijn husband-to-be!

  Dankjewel!

  Fieke & Theo
 • Geplaatst door Jorna
  Marlou, ontzettend bedankt voor het mooie resultaat van de visagie op onze bruiloft!
  Via internet ben ik bij visagie Marlou terecht gekomen en wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb!
  In juni de try-out gehad en dit was al super, meteen geboekt voor de grote dag.
  Op 28 september kwam ze thuis om mij en een gast van make-up te voorzien. Er was een ontspannen sfeer en wat heeft ze ons mooi gemaakt.
  Heel veel positieve reacties gekregen dat het er zo natuurlijk uitzag.
  Ik zal Marlou zeker aanbevelen bij andere.
  Groetjes Jorna
 • Geplaatst door Yoshie
  Toen we onze bruiloft gingen plannen wist ik al direct wie ik wilde inhuren voor mijn haar & make up. Ik had al vele aanbevelingen over haar gekregen en alle foto’s en reviews zagen er zo goed uit! Toen ik de try out afspraak had, bleken al mijn verwachtingen waar te zijn. Marlou is ontzettend professioneel en daarnaast mega-goed in haar werk. Ze stelde me op mijn gemak en wist precies wat ik wilde, zonder dat ik hier veel over hoefde te vertellen. Op de big day, was mijn haar en make up de complete dag tot in de puntjes verzorgd en perfect. Kortom: een perfecte keuze geweest om voor Marlou te gaan! Ze is ontzettend kundig, begripvol, flexibel en daarnaast heel gezellig!

  Groetjes, Yoshie
 • Geplaatst door Linda
  Op 6 september 2019 heeft Marlou de visagie verzorgd voor mijn bruiloft. Ik hoefde nauwelijks aan te geven wat ik mooi vond, Marlou voelde dit super goed aan! Heel natuurlijk maar toch ook speciaal. Bovendien was de make-up goed bestendig tegen tranen, knuffels en warmte. Heel mooi!
  Aangezien Marlou dezelfde ochtend nog een andere bruid op moest maken, heeft ze geregeld dat kapster Shariva mijn kapsel kwam verzorgen, waar ik ook super tevreden mee was!
  Zeker een aanrader
  Groetjes Linda
 • Geplaatst door Sharon Corbey
  Via een collega kwam ik bij Marlou terecht voor mijn bruidsvisagie.
  Bij de try-out was ik al erg tevreden, Marlou heeft snel door wat bij je past en er hing een zeer fijne sfeer. Hoewel ik de make-up bij de try-out al erg mooi vond, had ik het idee dat op de grote dag (4 juli 2019) de puntjes nog meer op de i werden gezet. Al met al vind ik Marlou een echte aanrader op het gebied van bruidsvisagie!
 • Geplaatst door Jessie Ritmeijer
  Marlou, ontzettend bedankt voor het mooie resultaat van mijn bruidsmake-up en kapsel tijdens onze trouwdag op 16 augustus. Ik zou jou aan iedereen aanbevelen. Ik ben heel blij dat ik uiteindelijk jouw contactgegevens heb doorgekregen voor onze trouwdag. Onzettend professioneel, vriendelijk, behulpzaam, down-to-earth en bovendien precies het kapsel zoals ik het voor ogen had. Veel complimenten gehad die dag. Helemaal top!
  Lieve groetjes, Jessie
 • Geplaatst door Inge van Es
  23/08/2019 getrouwd 19/6 try out gehad. Marlou meteen geboekt na al veel goede verhalen gehoord te hebben! Communiceren en ideeën wisselen gingen heel makkelijk! Geen probleem om alle ideeën te delen via facebook chat. Ideaal!

  Marlou heeft alle tijd genomen, eerst tijdens de try-out en erna op de dag zelf. Alle vragen werden beantwoord. (Ook van moeders)
  Enige aanpassingen aan het try out kapsel werden door Marlou top geïnterpreteerd en het werd dat wat ik me had voorgesteld.
  Marlou heeft me op mijn gemak gesteld en zeker voor afleiding gezorgd tijdens het klaarmaken voor de grote happening die dag! Lekker koetjes en kalfjes, echt helemaal top! En ontspannen!

  Ik had me geen betere kunnen wensen die dag en zal haar zéker aanraden bij andere!

  Liefs
 • Geplaatst door Mandy van Mulken
  We zijn 24 augustus getrouwd en Marlou is bij ons thuis geweest voor mijn visagie en kapsel. Ik heb haar als zeer prettig ervaren! Ze is relaxed, sociaal en behulpzaam. Ik zou haar zonder twijfel bij andere bruidjes aanraden!
 • Geplaatst door Lotte van der Linden
  Marlou heeft mijn kapsel en make-up gedaan op mijn huwelijksdag op 29 juni.
  In februari werd ik uitgenodigd voor een try-out waar ze uitgebreid de tijd nam om alles door te nemen en uit te proberen voor de grote dag. Mijn wens voor het kapsel werd gehonoreerd en werd exact zoals ik me het had voorgesteld.

  Omdat ik op de huwelijksdag nog 3 gasten had die ook het kapsel en de make-up gedaan kregen, kwam Marlou met twee collega's zodat aan alle gasten genoeg tijd besteed kon worden. Ook kwamen ze allemaal ruim op tijd zodat we relaxt aan de grote dag konden beginnen en dat is heel fijn als je toch al gespannen bent!

  Marlou is een topvisagiste! Lief, rustig en professioneel. Ik zou haar zeker aanraden!

  Groetjes, Lotte
 • Geplaatst door Sharon
  Lieve Marlou,

  Alleen maar complimenten, ondanks de enorme warmte tijdens onze bruiloft op 29 juni j.l. (33 graden ) is zowel mijn make-up als kapsel ontzettend mooi blijven zitten tot en met het avondfeest. Ook enorme complimenten voor Shariva die onze vier meiden en een aantal gasten heeft laten stralen de hele dag! We vonden het een enorm gezellige ochtend met iedereen op locatie en de rust en ervaring die jullie uitstralen geven enorm veel vertrouwen. Zodra de foto's van de fotograaf binnen zijn stuur ik er een paar door voor je portfolio.

  Heel erg bedankt en wie weet tot ziens!

  Groetjes Sharon
 • Geplaatst door Marijke
  Lieve Marlou,

  Ik stuurde je een paar foto’s en had een kapsel in mijn gedachte. Je wist precies wat ik wilde en het zat ook precies zo! De visagie had je op eigen inzichten gedaan waar ik meteen helemaal verliefd op was😍

  Tijdens de try-out en de dag zelf straalde je enorme rust en vertrouwen uit, zo enorm fijn. Je had een luisterend oor, waardoor het heel persoonlijk was.

  Ik zou je aan iedereen dan ook aanraden! Fijn mens en geweldig kwaliteit 😁
 • Geplaatst door Debbie
  Lieve Marlou,


  Met veel enthousiasme stond jij op onze huwelijksdag 1 juni om 7 uur 's ochtends bij ons voor de deur. Je hebt bij mijn moeder, mijn getuigen en bij mij prachtige make-up geleverd. En mijn kapsel was precies zoals ik het wilde. Ik heb er zelfs de dag erna nog van kunnen genieten. Je bent gedreven en super in je vak. Door fijn te kletsen met iedereen is was er een top sfeer. Ik heb er van genoten en zou je zo weer kiezen. Bedankt voor het meehelpen met onze mooiste dag van ons leven!

  Hopelijk zien we elkaar nog eens!

  Debbie
 • Geplaatst door Melissa Hoofs
  Lieve Marlou,

  Wat een top visagiste ben je..
  Je luisterde naar mijn wensen en maakte er wat prachtigs van..
  Ook als er vragen waren reageerde je snel via de app, niets is te gek!

  Op de grote dag zelf, was je optijd en nam je ook alle tijd, dat een prachtig resultaat heeft opgeleverd. Waar ik ook genoeg complimenten over heb gekregen.

  Make up en kapsel heeft de hele dag super gezet en, dankjewel voor alles.

  Liefs Melissa
 • Geplaatst door Rachelle
  Lieve marlou,

  Bedankt voor het verzorgen van mijn haar en make-up op onze trouwdag op 30.03.2019

  Je luistert goed naar alle wensen en zorgde er meteen voor dat ik me op mijn gemakt voelde. Je draagt ook bij aan een relaxte en gezellige sfeer!

  Op de dag van mijn bruiloft heb je last minute nog een kleine aanpassing moeten doen (ik had bedacht dat ik toch wat anders wilde qua bruidskapsel), dit was allemaal geen probleem!

  Kapsel en make-up zagen er heel mooi uit. De make-up is de hele dag goed blijven zitten. Het kapsel helaas iets minder goed, maar dit heeft mij niet gestoord op de dag zelf.

  Ook de make-up van mijn getuige zag er prachtig en natuurlijk uit.

  Helemaal top!

  Groetjes Rachelle
 • Geplaatst door Patricia
  Lieve Marlou

  Wat een top mens en visagiste ben je
  Je weet precies wat je doet en we waren ook zeer tevreden erover zowel het haar als make up waren prachtig.
  Het was een fijne start van de dag, je bent professioneel maar ook gezellig.
  Alles is ook de hele dag mooi blijven zitten, in de avond nog een fresh up gehad wat tevens een aanrader is even een moment voor jezelf.

  Zou ik ook nog een gelegenheid hebben boek ik zeker weten marlou weer en raad het ook elk bruidje aan

  Bedankt dat je ons hebt laten stralen op onze mooie dag

  Liefs Patricia
 • Geplaatst door Anémone
  Lieve Marlou,

  Wat was het fijn om jou op de ochtend van mijn huwelijk bij mij te hebben voor haar en make-Up! Je rustige uitstraling, eerlijke mening, stiptheid in aankomsttijd, precisie in je werk en fijne gesprekken tussendoor hebben er mede voor gezorgd dat ik rustig de ochtend door kwam. Ik wist dat het met mijn looks voor die dag gewoon goed kwam! Ook mijn moeder en man lief zijn zeer tevreden over je werk van die dag.

  Heel erg bedankt!
 • Geplaatst door Jolijn
  Lieve Marlou,

  Wat was ik blij met mijn make-up. Ik was erg zenuwachtig gezien er vanwege de afstand kon er geen proef make-up gedaan worden. En toch wist jij precies wat ik wilde en was mijn make-up fantastisch.

  Je merkt dat jij je vak goed verstaat en luistert naar de klant. Ik kan toekomstige bruiden jou dan ook zeker aanbevelen!

  Hartstikke bedankt.

  Liefs Jolijn
 • Geplaatst door Heike Reinders
  Lieve Marlou,

  Heel hartelijk bedankt voor je goede diensten.
  Van het begin, de try out tot mijn grote dag hebben wij leuk contact gehad.
  Het voelde goed en vertrouwd terwijl wij elkaar prive niet kennen.
  Onze trouwdag 6 oktober was een zomerse dag met zoveel zonnestralen dat het niet beter kon. Door jou en je liefdevolle behandeling straalde ik met de zon om de wet.
  Jij hebt mijn dag speciaal gemaakt en daarvoor ben ik heel erg dankbaar.
  Blijf zoals je bent want jij bent een mooi mens zowel van buiten als ook van binnen.
  Liefs Heike
 • Geplaatst door Marie Louise Lemmen
  Hoi marlou dankzij jou zag ik er stralend uit.
  We hebben een super mooie dag gehad
  Ik kreeg heel veel super lieve reacties op de make up en de haren
  Ik zal je zeer zeker aanbevelen bij andere as bruidjes
  Heel veel lieve groetjes van Marie Louise Kuijer Lemmen
 • Geplaatst door Femke Jahae
  Lieve Marlou,

  Wat hebben we een fun gehad en wat heb ik een positieve reacties gehad op mijn kapsel en make up..! Top gewoon, jammer dat je niet iedere dag even kan komen

  Nogmaals dank voor alles!

  Groetjes Femke
 • Geplaatst door Nadja
  Hoi Marlou,

  Hierbij wil ik je graag bedanken voor de mooie visagie en het prachtige kapsel op mijn trouwdag. Ik was heel blij met het resultaat en voelde me mede door jou een echte bruid. Nogmaals bedank!

  Groetjes, Nadja
 • Geplaatst door Linda
  Wat een top visagiste! Je hebt er voor gezorgd dat ik me de hele dag een prachtige bruid heb gevoeld. Ik heb veel complimenten gekregen en alles is de hele dag goed blijven zitten. Bedankt hiervoor!
 • Geplaatst door Tamara
  Marlou, dankzij jou heb ik mij de hele dag een prachtige bruid gevoeld en heb ik veel complimenten in ontvangst mogen nemen! Ontzettend bedankt daarvoor!
 • Geplaatst door Miriam Severijns-Slenter
  Een mooi begin van een schitterende dag!
  Heerlijk ontspannen begonnen aan de mooiste dag van ons leven! Genoten van alles, de rust en de vakkundigheid van jou!
  Dank je wel !
 • Geplaatst door Tamara Vrancken
  Lieve Marlou,

  Wat ben jij een fijn mens. Ontspannen en rustig. Je hebt me op 1 van mijn mooiste dagen er prachtig uit laten zien, haar, make-up, het was af en het was helemaal mij.
  Alleen maar lof, ik gun iedereen jou!
  Xxx
 • Geplaatst door Marijke & Loek
  Beste Marlou en shariva,

  Wij willen ons hartelijk bedanken voor jullie top service!
  Ik voelde me heel erg op mijn gemak en het was een gezellige ochtend!
  Jullie hebben mij, mijn man en onze gasten tot in de puntjes verzorgd.
  De make-up en de haren waren fantastisch en is de hele dag goed blijven zitten.
  Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld!
  Ik ga jullie zeker verder aanbevelen! Jullie zijn toppers!

  Groetjes Marijke en Loek
 • Geplaatst door Kristina
  Lieve Kim en Shariva

  Ik heb ontzettend veel complimenten gekregen voor de prachtige make up en mijn haar.
  Het was een fantastische dag mede dankzij jullie
  Super gedaan!
  Bedankt ervoor!
 • Geplaatst door Ellen Lahaije-Janssen
  Ik heb ontzettend veel complimenten gekregen over hoe ik eruit zag, en alles bleef de hele dag en avond perfect zitten. Zelfs nadat we drijfnat werden in de wildwaterbaan en ik me 's avonds tijdens het dansen helemaal kapot zweette. Ik vond het ook superfijn dat je zo kalm en rustig en tegelijkertijd zo snel werkte. Hielp mij ook om de zenuwen wat tot bedaren te krijgen
  Heel erg bedankt!
 • Geplaatst door Aukje
  Wat was het een fijne, relaxte dag: mede dankzij de gezellige en superfijne opstart met make-up door jou, Marlou! Bij de proefronde had ik al een goed gevoel en dat werd op de bruiloftsdag alleen maar beter, bedankt! Ik kom nog eens terug (maar dan niet voor nóg een bruiloft ;-) )
 • Geplaatst door Eline
  Haar en make-up waren op mijn bruiloft heel goed verzorgd. Ondanks de regen is alles goed blijven zitten en heb ik lang plezier gehad van het resultaat. Marlou en Shariva staan open voor feedback en niets is te gek. Top dames!
 • Geplaatst door Miranda Menten
  Marlou, dank je wel voor de mooie make up op onze bruiloft 18-5-2018.
  Ik heb veel complimenten gekregen.
 • Geplaatst door Angelique
  Beste Marlou, jij hebt het na de 1e kennismaking helemaal begrepen! Super tevreden. Ik vond het erg spannend omdat ik niet veel make up gebruik. Het was super, alsof je mij al jaren kent. Bedankt!
 • Geplaatst door Ramona
  Hoi Lieve Marlou,

  Tijdens de try-out wist je meteen wat ik bedoelde en zat het in 1 x goed!

  De dag van mijn bruiloft wist ik dat ik me daar dus helemaal geen zorgen om hoefde te maken! Lekker relax op de stoel en beetje babbelen, voelde me helemaal op mijn gemak!
  Mijn haar & make-up heeft de hele dag geweldig gezeten.
  Super bedankt daarvoor!
 • Geplaatst door Amber
  Marlou heeft mijn make-up en haar verzorgd tijdens onze bruiloft en ik was hier erg blij mee!
 • Geplaatst door Lilyan
  Lieve Marlou,

  Wat heb jij mijn bruids-look afgemaakt zeg! Het gaat niet alleen om een jurk om een bruid te zijn, het gaat om het gehele plaatje. En jij wist vanaf het allerbegin al direct aan te voelen hoe dat er bij mij uit zou gaan zien. Na wat plaatjes gestuurd te hebben ben je met de try-out aan de slag gegaan en was het in 1 keer goed. Die vibes zijn lekker doorgezet op de échte dag.

  Terwijl iedereen de ochtend rondrende om de boel in orde te maken heb ik heerlijk ontspannen bij jou in de stoel gezeten. We hebben gekletst, gelachen. En mijn dag begon heerlijk relaxt. Je hebt ook mijn moeder en schoonmoeder opgemaakt en het haar gestyled en ook zij zagen eruit om door een ringetje te halen. Wat een heerlijke ervaring om zo mooi gemaakt te worden.

  Het was heel fijn om deze speciale ochtend met jou te delen. Ik zou je zeer zeker aanraden bij iedereen die er 'stunning' uit wilt zien!

  Liefs, Lilyan
 • Geplaatst door Linda
  Zeer tevreden over de make up en haar op mijn bruiloft. Prachtig resultaat. Bleef de hele dag goed zitten. Hele ontspannen ochtend gehad en netjes op tijd klaar.
 • Geplaatst door Lea
  Hoi Marlou,

  Heel erg bedankt voor het verzorgen van mijn bruidsmake up! Ik voelde me erg op het gemak bij je. Zowel bij de proef make up als op de grote dag zelf was een heel ontspannen en gezellige sfeer. De make up vond ik prachtig. Helemaal opgemaakt en toch ook helemaal mezelf. Super!
 • Geplaatst door Margriet
  Je hebt heel goed geluisterd naar wat ik graag wilde met mijn haar en mak-up en je hebt het prachtig uitgevoerd. Ook mijn moeder en een vriendin heb je prachtig opgemaakt en hun haar gedaan. Het was een geweldige dag. Dankjewel!
 • Geplaatst door Celine Geelen
  Hoi Marlou,

  Heel erg bedankt voor je werk op onze bruiloft de 11de! Het kapsel en de make-up waren prachtig. En daarnaast was de voorbereiding heel gezellig. Ik vond je heel professioneel en kundig tijdens de tryout en voor de bruiloft.

  De make-up en haar bleven de hele dag perfect zitten en iedereen vond het prachtig
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

 • 16-10-2020 - Toen we op zoek gingen naar de leveranciers voor onze...  lees meer
 • 05-10-2020 - Een dikke maand geleden, op 28 augustus, heeft Marlou mijn...  lees meer
 • 24-09-2020 - Hoi Marlou,
  Afgelopen vrijdag 18-9-2020 zijn Tom en ik getrouwd. Bij...  lees meer
Plaats een bericht
 • Visagie-Marlou
 • Arcus volksuniversiteit
 • Make up Studio professional make-up
 • Mary Kay
 • Amsterdam International Fashion Week