Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Lea
  Hoi Marlou,

  Heel erg bedankt voor het verzorgen van mijn bruidsmake up! Ik voelde me erg op het gemak bij je. Zowel bij de proef make up als op de grote dag zelf was een heel ontspannen en gezellige sfeer. De make up vond ik prachtig. Helemaal opgemaakt en toch ook helemaal mezelf. Super!
 • Geplaatst door Margriet
  Je hebt heel goed geluisterd naar wat ik graag wilde met mijn haar en mak-up en je hebt het prachtig uitgevoerd. Ook mijn moeder en een vriendin heb je prachtig opgemaakt en hun haar gedaan. Het was een geweldige dag. Dankjewel!
 • Geplaatst door Madi
  Hoi Marlou,

  Mijn bruiloft is inmiddels al weer wat maandjes geleden en ik kwam maar niet toe aan het schrijven van een berichtje, wat zonde is, want wat was het een leuke ervaring!
  Het begon met de try-out, waar we neutraal begonnen en vervolgens hebben aangepast naar mijn smaak. Aangezien ik zelf weinig make-up draag, was ik wel wat nerveus, maar dat was nergens voor nodig. De try-out was prachtig en de make-up op de dag zelf idem dito!
  Wat mij nog het meest is bijgebleven is de rust en ontspanning die je mij op mijn trouwdag hebt gegeven. Ik begon wel al een beetje zenuwachtig te worden, maar door samen gezellig te kletsen heb ik me verder heel relaxed kunnen voorbereiden op de rest van de dag.
  Ook waren mijn schoonmoeder en zus prachtig opgemaakt! En toen mijn (schoon)oma een ongeluk had gehad en bont en blauw zag, heb je haar ook nog op haar best eruit laten zien!

  Kortom geweldige ervaring, service en make-up! Het is de hele dag goed blijven zitten (ondanks heerlijk zomers warm weer) en iedereen vond het prachtig en bij mij passen. Zeker een aanrader!!!
 • Geplaatst door Celine Geelen
  Hoi Marlou,

  Heel erg bedankt voor je werk op onze bruiloft de 11de! Het kapsel en de make-up waren prachtig. En daarnaast was de voorbereiding heel gezellig. Ik vond je heel professioneel en kundig tijdens de tryout en voor de bruiloft.

  De make-up en haar bleven de hele dag perfect zitten en iedereen vond het prachtig
 • Geplaatst door Gerianne Ritzen-Smeets
  Mijn make-up en kapsel was prachtig. Tijdens de try-out nam Marlou de tijd en was er genoeg inbreng voor eigen ideeën en wensen.
 • Geplaatst door Kimberley
  Lieve marlou,

  Dankzij jouw mooie werk voelde het helemaal compleet! Me dag was geweldig en ondanks de regen, tranen bleef de makeup goed zitten. Me moeder zag er ook echt schitterend uit.

  Je liet ons allemaal op ons gemak voelen bij je! Ik ben blij dat ik voor jouw heb gekozen en zal je ook aan andere aanbevelen.
 • Geplaatst door Mihaela Irimescu
  Dear Marlou,

  I would like to thank you very much for your amazing work on Saturday, your team's inclusive! I felt very beautiful the whole day and all my other guests were very happy as well!
  I am extremely happy that I chose to work with you for my wedding day and I will gladly recommend your services to any bride in the future!

  Many thanks and see you again!
 • Geplaatst door Sonja Schulpen-Wels
  Hallo Marlou, onze bruiloft was geweldig. Mede door jouw visagie va mij en mijn dochters. We zagen er prachtig en verzorgd uit. Ik was onder de indruk van jouw manier van werken. We voelden ons op ons gemak onder jouw vakkundige handen. Het was een fijne en prettige ervaring.
 • Geplaatst door Nicky
  Superbedankt voor afgelopen zaterdag! Make up was prachtig en pastte zo perfect bij de rest! Superlief dat je mijn dochtertje nog de door haar zo gewenste lipgloss opdeed, ze voelde zich helemaal perfect! Zowel bij de proef make-up als op de dag zelf was het heerlijk relaxed en was je binnen no time klaar, en het bleef de hele dag perfect zitten!

  Nogmaals bedankt!
 • Geplaatst door Maaike
  Lieve Marlou,

  Ik wil je hartelijk bedanken voor het goede werk wat je hebt geleverd! Ik voelde me super mooi, heb erg veel complimenten gehad.
  Je liet me op mijn gemak voelen en hebt ervoor gezorgd dat ik de hele dag heb kunnen stralen. Ik ben blij dat ik bij jou terecht gekomen ben!
  Ik zou je in ieder geval aan iedere bruid willen aanraden.

  Dankjewel en tot ziens!
 • Geplaatst door Cynthia
  Lieve Marlou,

  Vanaf moment 1 tijdens de try-out voelde ik mij erg op mijn gemak.
  Je had veel leuke ideetjes en mijn ideeen en voorbeelden waren dan ook meer dan welkom.
  Helemaal top.
  Op vrijdag 29 september 2017, was er een aangenaam en ontspannen sfeertje.
  Heel erg bedankt voor mijn mooie Bruids make up en mijn mooie kapsel.
  Ik ben heel blij dat ik voor jou gekozen had.
  Mijn make up en kapsel zijn de hele dag super blijven zitten zodat ook op de avond ik er nog top uitzag.

  Nogmaals super bedankt
 • Geplaatst door Lieke
  Lieve Marlou,

  Nogmaals super bedankt voor de prachtige make-up en het mooie kapsel! Naast dat het heel gezellig en ontspannen was ben je zo goed in je vak en neem je alle tijd en dat is echt heel fijn! Ik ben ontzettend blij dat ik voor jou heb gekozen en kan het iedereen aanraden! Zodra de foto's er zijn stuur ik je er een paar door

  Veel liefs,
  Lieke
 • Geplaatst door Rianne Handels
  Ik ben zo blij dat ik voor Marlou heb gekozen!

  Voordat ik de try-out had, had ik nog een beetje mijn twijfels omdat ik niet goed wist wat ik wilde met mijn haar. Marlou heeft verschillende dingen geprobeerd en mijn zorgen waren meteen weg!
  Een paar weken voor de huwelijksdag had ik nog iets anders bedacht voor mijn kapsel. Marlou is een half uurtje eerder gekomen op de dag zelf zodat we genoeg tijd zouden hebben en het precies zo zou zijn zoals ik wilde.

  De ochtend was zo ontspannen en het kapsel en de make-up waren prachtig!
  Alles is de hele dag goed blijven zitten en de make-up heeft alle tranen overleefd.

  's Avonds bij de touch up had Marlou een vervangster geregeld, omdat ze zelf niet aanwezig kon zijn. Kim was ook helemaal top en heeft zelfs geholpen met mijn jurk.

  Marlou bedankt voor alles!
 • Geplaatst door Patricia
  Zowel via onze trouwlocatie als theperfectwedding.nl aan jouw gegevens gekomen. Na een gezellige proefsessie zijn we samen tot het perfecte kapsel en make up gekomen. Fijn hoe je te werk ging dat gaf vertrouwen voor de grote dag.
  En op de dag zelf kwam je op locatie en was het een ontspannen moment.
  Ik ben heel erg blij met het resultaat, ook de kapsels van de andere dames heeft jouw collega prachtig verzorgd.
 • Geplaatst door Danique
  Marlou; harstikke bedankt voor mijn mooie make-up op onze trouwdag!

  Zonder veel te zeggen begreep jij al wat ik mooi vond en wat mij goed zou staan. Ook mijn zus en moeder waren erg blij met de make-up!

  Kortom; vriendelijk, goede service, gezellig en natuurlijk hele mooie make-up!

  BEDANKT!
 • Geplaatst door Lindsey
  Hoi Marlou,

  Duizend maal dank voor de mooie make-up en het super kapsel die je hebt verzorgd op mijn trouwdag! Het was precies wat ik in gedachten had! Daarnaast is alles de hele dag top blijven zitten.
  Ook mijn moeder was erg blij met haar mooie make-up!

  Ik zou het elke bruid van harte aanbevelen om jou haar make-up en kapsel te laten verzorgen. Daar krijg je absoluut geen spijt van!

  Groetjes,
  Lindsey
 • Geplaatst door Sriani Drissen
  De ochtend samen met Marlou, met z'n twee was gezellig en ontspannend. Terwijl ik alleen maar mooier en mooier werd kon ik me nog moeilijk voorstellen dat ik die dag nog ergens heen moest. Want het was erg ontspannend en gezellig thuis.
  Ook nogmaals dank je wel voor het helpen met het aantrekken van mijn bruidsjurk. Je bent van alle markten thuis!
 • Geplaatst door Marcha
  Lieve Marlou,

  Compleet onervaren met visagisten, haarstylisten, laat staan met trouwen! kwam ik bij jou terecht. Vanaf moment 1, bij de try-out, voelde ik me al helemaal op mijn gemak! Wat ben je een verademing tussen al het bruidsgeweld; rustig, gezellig, lekker relaxed en daarnaast heb je van mij een stralend bruidje weten te maken
  Mijn haar, dat o zo zware lastige haar, wilde je met liefde een avond eerder indraaien en dat was een gouden zet! Het kapsel heeft de HELE DAG tot in de late uurtjes op zijn plek gezeten, honderd complimentjes gehad en zelf helemaal geen zorgen meer gehad over uitzakken of erger. Mijn make-up was perfect en is ook heel goed blijven zitten. Ik ben héél blij dat ik bij jou terecht gekomen ben, ik heb me echt de beste versie van mezelf gevoeld Marlou, blijf wie je bent, je bent een kanjer en bovenal een heel lief en hartelijk persoon.
  Bruidjes to be die dit lezen, twijfel niet! Marlou is het meer dan waard. Met mijn moeilijke huid en lastig (zwaar!) uitzakhaar, heeft Marlou een topprestatie neergezet!
  Ik zei nog "Ik wéét dat mijn haar zal uitzakken, maar we moeten er maar het beste van maken". Mijn haar heeft de hele dag prachtig gezeten, nog geen plukje uitgezakt Toppertje!!!

  Heel veel liefs en vast tot ziens!
  x Marcha
 • Geplaatst door Shaline Leclairw
  Lieve marlou,
  Ontzettend bedankt voor afgelopen vrijdag! Wat heb ik mij mooi gevoeld deze dag mede dankzij jou. Zowel de make-up helemaal zoals ik het wilde, lekker natuurlijk en dicht bij me zelf, en het bleef allemaal perfect zitten. Zelfs het kapsel op de ochtend zelf nog een beetje veranderen was geen probleem.
  De make-up heeft alle tranen overleefd en het kapsel bleef de hele avond met springen en alles zitten.
  Nogmaals ontzettend bedankt!😙
  Liefs
  Shaline
 • Geplaatst door Danielle Laheij
  Lieve Marlou,

  Namens mijzelf, mijn beide zusjes en mijn drie dochters nogmaals een dik verdiende DANK JE WEL voor het verzorgen van haar en make-up op onze trouwdag. Mijn glimlach is de hele dag niet meer van mijn gezicht gegaan; ik voelde me helemaal mijzelf maar dan op zijn mooist!! De make-up heeft ook werkelijk alles doorstaan.

  Liefs,
  Daniëlle
 • Geplaatst door Nancy Frissen-Penders
  Beste Marlou,


  Een paar maanden geleden kwam ik bij jou voor een try-out voor mijn bruiloft. Mijn haar laten doen was 1 ding, maar het laten aanbrengen van make-up door een ander, was voor mij toch wel een groot iets.....zoals je hebt gemerkt haha. 15 juli was dan onze grote dag en wat ben ik blij dat jij me hebt opgemaakt en mijn haren hebt gedaan. Het was helemaal toppie. Ik voelde me mede dankzij jou helemaal mooi. Zoals Guido het zegt: dat is echt een vakvrouw! Het was daarnaast ook nog eens gezellig om met je te kletsen en leuk om je in de avond nog eens te zien voor een touche up. Dankje! Tot gauw in de salon!

  Liefs Nancy
 • Geplaatst door Jessica
  Hallo Marlou,

  Heel erg bedankt voor jou fantastische service afgelopen maandag.
  dankzij het door jou gemaakte kapsel en de super make-up heb ik de hele dag gestraald en er mooi bijgelopen. Ik zal je dan ook zeer zeker aanbevelen als een van mijn zussen of vriendinnen de stap waagt. Mijn man vond mij er overigens ook heel erg mooi uitzien en kon zijn tranen bijna niet tegen houden.
  nogmaals heel erg bedankt dankzij jou zag ik er de gehele dag top opgemaakt en verzorgd uit en ben ik toch volledig bij mezelf gebleven.

  dankjewel voor alles,

  groetjes,

  Jessica
 • Geplaatst door Kim
  Beste Marlou,

  Nogmaals ontzettend bedankt voor het prachtige kapsel en de mooie make-up op onze trouwdag!
  Jij hebt ervoor gezorgd dat ik een kapsel had wat precies bij mij paste.
  De make-up had een natuurlijke uitstraling, met een special touch. Het kapsel en de make-up bleven de hele dag perfect zitten (zelfs tijdens het feest).

  Daarnaast waren zowel de try-out als de sessie op de trouwdag supergezellig!

  Dankjewel voor alles!

  Groetjes,
  Kim
 • Geplaatst door Lisanne
  Beste Marlou,

  Wat heb je mij laten stralen op mijn bruiloft! Super mooie make-up die lang bleef zitten en een kapsel dat precies paste bij mijn idee vooraf. Ik heb heel veel complimenten gekregen over mijn haar! Daarnaast vond ik het ook heel erg gezellig en ook mijn moeder was erg blij met haar make-up. De touch-up in de avond maakte het helemaal af! Nogmaals heeeel erg bedankt voor alles

  Groetjes,
  Lisanne
 • Geplaatst door Anke
  -Beste Marlou,-
  Hartelijk bedankt voor je styling op mijn grote dag: 8-7-2017 !
  Jij hebt mijn bruidsmake-up en bruidskapsel geweldig professioneel gedaan. De hele dag heb ik ervan genoten! Complimenten voor de naturel uitstraling van de make-up techniek die je toepast.
  Hartelijk bedankt, ook voor jouw gezelligheid!
  Je bent een topper.
  Groetjes,
  Anke.
 • Geplaatst door Diana Parfant
  Beste Marlou,

  Op 30 juni heb jij mijn bruidsmake-up en bruidskapsel verzorgd. Het zag er prachtig en naturel uit. Het bleef perfect zitten, van begin tot eind. Behalve dat jij ervoor gezorgd hebt dat ik er mooi uit zag, vond ik het ook nog gezellig om de eerste uren van mijn trouwdag met jou door te brengen. Je bent een leuke persoonlijkheid die haar vak verstaat. Foto's volgen 😉

  Groetjes,
  Diana
 • Geplaatst door Janine
  Hoi Marlou,

  Bedankt voor de make-up voor mijn man, vader, bruidsmeisjes, mijzelf en mijn moeder. Het zag er allemaal heel goed uit! Ook hield de make-up erg lang. Ik kom zeker op jou terug als ik weer eens een visagiste nodig heb
 • Geplaatst door Angelique
  Marlou,

  Nogmaals ontzettend bedankt voor je geweldige werk vooraf aan de bruiloft. Ik heb de hele dag kunnen stralen dankzij de mooie natuurlijke make-up en het schitterende kapsel. Vanaf begin af aan heb ik veel vertrouwen gehad en ik had me geen beter eindresultaat kunnen wensen. Al mijn wensen werden gecombineerd tot een geweldig resultaat. Ondanks je vele werk zag de make-up er ontzettend natuurlijk uit, precies wat ik wilde hebben! Je verstaat niet alleen je vak, maar je bent ook nog eens een leuk en gezellig persoon. Ik was heerlijk ontspannen op de ochtend van de bruiloft en heb me nergens zorgen om hoeven maken. Zelfs mijn man was geweldig gestyled en de make-up van mijn moeder was perfect.
  Nogmaals bedankt!

  Groet, Angelique
 • Geplaatst door Sarah
  Marlou did a FANTASTIC job doing my hair and make-up at my wedding recently, as well as 4 of my guests' hair and make-up. Everyone loved the results and everything lasted all day and night. I couldn't have asked for a better make-up artist, and she is amazing both professionally and personally. Thank you, thank you, thank you!!
 • Geplaatst door Susanne & Laura B.
  Dear Marlou,

  we want to thank you so much for the amazing hair and make-up you did for us last Saturday at St.Gerlach.
  We enjoyed the make over and it lasted until the next morning.
  Once again thanks a bunch for your great job!

  Susanne & Laura
 • Geplaatst door Melanie
  Beste Marlou,

  Op 22 mei heb ik dan eindelijk het 'ja woord' uitgesproken ☺ Het was een top dag die mede dankzij jou geslaagd was! Wat heb jij mij laten stralen! Make-up, kapsel én manicure zagen er super uit, waarvoor mijn dank en complimenten! Ook namens mijn man en gasten complimenten, ze vonden het geweldig en zoals mijn man zei "Je bent nog steeds jezelf" oftewel de make-up was niet too much en paste perfect bij mij.

  Nogmaals bedankt voor je hulp tijdens onze grote dag!

  Lieve groetjes,
  Melanie
 • Geplaatst door Hannejoy
  Lieve Marlou,

  Van kinds af aan had ik een visie…hoe later mijn bruiloft eruit zou gaan zien…en vooral hoe ikzelf als bruid eruit zou gaan zien….mijzelf met veel grote mooie lange krullen . Dat was natuurlijk een hele taak…aangezien ik vooral lang en zwaar haar heb. Maar dat hield je niet tegen...ik werd zelfs jouw ‘speciaal project’.

  Wat heb jij je best gedaan....je wist precies wat mijn visie was…en je hebt het GEWELDIG uitgevoerd… wat zag ik er prachtig uit op 4 en 8 april 2017…zoals ik het me had voorgesteld van kinds af aan. Hiervoor wil ik je van harte bedanken. Je bent niet alleen deskundig en hardwerkend….maar ook nog eens een FIJN persoon!

  BEDANKT VOOR ALLES!
 • Geplaatst door Lia Wallenburg
  Kim is niet alleen een leuke vrolijke vrouw, zij verstaat haar vak ook nog eens. Door haar en de samenwerking met mijn kapster zag ik er fantastisch uit.
 • Geplaatst door Edith
  Hoi Marlou,

  Afgelopen zaterdag 6 mei heb je mijn bruidskapsel en make-up verzorgd. Het was precies wat ik van tevoren in gedachten had, heel gaaf! Mijn zus en moeder waren ook prachtig opgemaakt. Dank normaals voor je hulp op onze grote dag.

  Groetjes uit "het Noorden",
  Edith
 • Geplaatst door Jaimy-Sky Khafaji
  Lieve Marlou,

  Gisteren heb je het kapsel van mijn getuigen prachtig gemaakt, je hebt mijn moeder echt als een filmster zo mooi gemaakt en mijn make up en kapsel waren ook echt fantastisch! Heel erg bedankt voor alles! Je hebt 3 mensen heel heel blij gemaakt en picture perfect!!!

  Groetjes Jaimy-Sky
 • Geplaatst door Kimberly Gielissen - Schepers
  Beste Marlou,

  Jij hebt op 31 maart mijn kapsel verzorgd voor onze grote dag,
  Ik wil je er graag voor bedanken, mijn kapsel zag er prachtig uit precies zoals ik verwacht had.
  Wat ben jij een topper!

  Lieve groetjes,

  Kimberly
 • Geplaatst door Elena
  Dear Marlou,

  Once again I want to thank you and Shariva so much for my hair and make-up for my wedding on 31 March! You really managed to create the whole look, so romantic, so bridal and so special! Both hair and make-up looked simply amazing and stayed up until the late evening despite all the happy tears during the day!

  Besides your great professional skills, you have a great personality! You’re absolutely the right person for any bride to meet in the morning of the Big Day! Thanks to you, I was feeling calm and beautiful – exactly what I needed that morning!

  I will be happy to recommend you to anyone who would need a professional hair and make-up artist.

  Dank je wel!

  Groetjes,
  Elena
 • Geplaatst door Sigrid Gouma
  Beste Marlou,

  Afgelopen zaterdag heb je mijn haar en make-up voor onze bruiloft verzorgd en het resultaat was prachtig! Ook mijn moeder en schoonmoeder waren erg tevreden met de manier waarop je hun make-up hebt verzorgd: het resultaat was heel mooi naturel. Zelfs op de niet al te grote hotelkamer was de sfeer zeer ontspannen waardoor we heel relaxed aan onze grote dag begonnen.

  Heel veel dank!!!

  Groeten Sigrid
 • Geplaatst door Kimberly
  17-01-2017 ging een vriendin van me trouwen, op deze dag zag ik er dankzij Marlou echt fantastisch uit. Heel veel complimenten gekregen en erg blij met het resultaat maar ook de fijne service voor de afspraak. De 1,5/2uur afspraak is omgevlogen, Marlou wat ben jij een topper in je vak, echt nogmaals super bedankt en kom zeker een keer bij je terug!

  Liefs Kimberly
 • Geplaatst door Sandra
  Superblij met het werk van Marlou! Kent haar vak en is ook een super persoon om om je heen te hebben op zo'n spannende dag. Ze denkt met je mee!

  Bedankt Marlou!
 • Geplaatst door Saskia
  Beste Marlou, deze evaluatie had je nog van mij te goed; afgelopen zomer heb je mijn haar en make-up verzorgd op mijn bruiloft: ik was super blij met het resultaat! In eerste instantie was ik huiverig om een visagist/haarstylist in te schakelen door de veelal tuttige bruidsmake-up en kapsels welke ik op de 'trouwmarkt' tegenkwam. Maar jij leverde maatwerk; precies wat bij mij paste; een kort pittig kapsel zoals ik het voor ogen had en make-up die bij me paste (wat allemaal heel goed bleef zitten tot in de late uurtjes!). Ook was het prettig om met jou ontspannen en gezellig de 'grote dag' te starten. Nogmaals dank!
 • Geplaatst door Stephanie
  Ik was zeer tevreden over Marlou!! Ook mijn moeder, voor wie ze een avond make-up en kapsel had verzorgd voor de bruiloft, zag er super mooi uit! Toppie 👏
 • Geplaatst door clementine cranssen
  letterlijk last-minute benaderde ik Marlou voor mijn make-up. Ze was niet meer vrij die dag maar wilde maar wilde toch nog 's ochtends om 6.30 uur tijd vrijmaken, en wat ben ik daar blij mee geweest! zowel ik, mijn moeder en de dochters zagen er super uit. Een absolute aanrader!
 • Geplaatst door marjo brinkman
  Marlou,
  Heel hartelijk bedankt voor het verzorgen van mijn bruidsmade-up op 10 september, als ook die van mijn 2 dochters. Het zag er fantastisch uit en we hebben heel veel complimenten gekregen over ons uiterlijk. De make-up is de hele dag goed blijven zitten, en dat ondanks het warme weer (27 graden).
  Hartelijke groet, Marjo
 • Geplaatst door Liandra
  Marlou had al snel door welke make-up bij mij en mijn jurk zou passen. Hier waren niet veel woorden voor nodig. Ze heeft er een oog voor.
  Over mijn make-up heb ik mij de hele dag geen zorgen hoeven maken. Het bleef tot in de late uurtjes perfect zitten. Marlou is daarbij een rustig en prettig persoon die tijd voor je maakt en aandacht voor je heeft. Erg welkom op een van de belangrijkste dagen van je leven. Bedankt Marlou!
 • Geplaatst door Janine Cox-Smeets
  Marlou,

  je bent behalve een heel erg leuk mens ook een geweldige vakvrouw. Ondanks de vele tranen (en ja toch de harde ugly cry snikken) bleef mijn make up prachtig de hele dag. Iedereen complimenteerde me op het feit dat ik er zo natuurlijk en als mezelf uit zag. Dus aankomende bruiden: boek vooral Marlou en ben maar snel want ze heeft het razend druk!

  liefs,

  Janine
 • Geplaatst door Judy Sheng Daams
  Dear Marlou,
  Thank you very much for the great job what you have done for my wedding. You made me a very pretty bride. I would definately introduce you to my other friends when needed.
 • Geplaatst door Milca
  Beste Marlou,

  Nog heel hartelijke dank voor de prachtige make-up en haarverzorging die jij voor mij hebt gedaan op 31 mei. En natuurlijk dat je voor mij hebt willen schuiven in je agenda. Dat vond ik ontzettend attent.

  Zowel mijn haar als mijn make-up hebben heel goed gezeten en mijn haar bleef ook lekker stevig en prettig zitten, evenals de bloemen.
  Ik voelde me heel erg mooi en heb daarvan genoten.

  Warme groet,
  Milca
 • Geplaatst door Dorien Wandzik
  Best wel last-minute benaderde ik Marlou voor mijn bruidsmake-up en kapsel. Gelukkig was ze nog vrij die dag, en wat ben ik daar blij mee geweest! De voorbereiding was heel gezellig en relaxed met haar hulp, en zowel ik als mijn moeder, dochter en getuige zagen er super uit. Een absolute aanrader!
 • Geplaatst door Vera Koeken-Jongen
  Lieve Marlou,

  Wat heb je gezorgd voor een heerlijke ochtend bij mijn ouders! Ik voelde me helemaal gelukkig met het eind resultaat en was tot het laatste moment heerlijk ontspannen. Van het kapsel en de make-up heb ik de hele dag kunnen genieten en ook nu de we de foto's terug zien zag het er allemaal stralend uit. Daarnaast hielp je mijn moeder nog een handje met de jurk, super fijn!
  Top, top, top!!
  Liefs, Vera
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

 • 28-03-2018 - Hoi Marlou,

  Heel erg bedankt voor het verzorgen van mijn bruidsmake...  lees meer
 • 22-02-2018 - Je hebt heel goed geluisterd naar wat ik graag wilde...  lees meer
 • 24-01-2018 - Hoi Marlou,

  Mijn bruiloft is inmiddels al weer wat maandjes geleden...  lees meer
Plaats een bericht
 • Visagie-Marlou
 • Arcus volksuniversiteit
 • Make up Studio professional make-up
 • Mary Kay
 • Amsterdam International Fashion Week