16-10-2020 - 20:37:19 Alyssa

Toen we op zoek gingen naar de leveranciers voor onze trouwdag wist ik meteen dat ik Marlou wilde vragen voor mijn make-up en haar. Dat Marlou een vakvrouw is wist ik, omdat ik al vaker door haar ben opgemaakt. O.a. voor een trouwshoot een aantal jaar geleden. Marlou heeft expertise in trouwmake-up, waardoor je op je grote dag ook zeker weet dat je er op je best uitziet.

Tijdens een eerdere try-out hadden we al besproken hoe mijn haar en make-up zou gaan worden. Op de dag zelf besloot ik dat ik toch liever een ander kapsel wilde. Geen probleem, want Marlou weet heel goed wat ze doet. Ik wist vanaf moment één dat het goed zou zijn.

Marlou is de rust zelve en daarnaast heel gezellig. Iets dat heel prettig is, zeker wanneer je eigenlijk een beetje zenuwachtig bent. Het bleek de perfecte keuze, zowel mijn haar en make-up zaten precies zoals ik dat graag wilde. En het bleef de hele dag mooi zitten.

Dankjewel, Marlou!

 


05-10-2020 - 18:26:39 Nikki van der Weijden-Brouns

Een dikke maand geleden, op 28 augustus, heeft Marlou mijn make-up en haar verzorgd voor mijn bruiloft. Ook heeft ze mijn zusje en moeder opgemaakt. We zagen er alle drie prachtig uit! Daarnaast bleef zowel het haar als de make-up de hele dag goed zitten. Marlou was enorm kundig, vriendelijk, stelde ons op ons gemak en luisterde goed naar onze wensen. We zijn echt heel blij met onze keuze voor haar als visagiste en zouden haar zeker aanbevelen. Heel erg bedankt Marlou!

 


24-09-2020 - 12:47:04 Kelly

Hoi Marlou,

Afgelopen vrijdag 18-9-2020 zijn Tom en ik getrouwd. Bij Tom heb je de grooming gedaan en je hebt bij mijn tweelingzus en bij mij de visagie en het kapsel verzorgd. We zagen er allemaal prachtig uit en alles bleef de gehele dag goed zitten en uitzien! Ondanks de vreugde traantjes. :)

Je bent heel gezellig en je past je moeiteloos aan, aan onze wensen en aan ons schema. Alles ontspannen en toch mooi op tijd. Perfect! We zijn ontzettend tevreden over je bijdrage aan ons huwelijk! :D

Mijn try out van het bruidskapsel en make up verliep ook super! Erg blij dat ik dit door jou heb laten doen.

We raden je zeker aan!

Lieve groetjes :+


 

21-09-2020 - 21:11:38 Sandra Beckers

Ik ben al enkele jaren vaste klant bij Marlou in de salon. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken wie mijn make-up en kapsel zou verzorgen voor mijn bruiloft. Marlou is zeer professioneel, en ervaren. Normaal draag ik geen make up en Marlou wist een prachtige naturelle ook te maken waar ik mee heel prettig bij voelde. Marlou is zeer prettig in de omgang en relaxt. Make-up en haar bleven de hele dag en avond perfect zitten. Superthanks en tot snel in de salon! :+


 

16-09-2020 - 11:11:32 Nicole bijlsma

Afgelopen zaterdag, 12-09-2020 zijn wij getrouwd. Mijn zusjes moeder en ik hebben heerlijk laten verzorgen door marlou. Het was heel relaxed, heel fijn, en we zagen er alle 3 prachtig uit! Het was die dag erg warm, en het was een lange dag, met natuurlijk de nodige traantjes, maar het bleef perfect zitten! Heel erg bedankt! Groetjes nicole Bijlsma


 

22-07-2020 - 22:16:59 Jenny

Marlou is een heel fijn persoon, ze stelt je op je gemak en is zeer kundig in haar vak. Ze luisterde goed naar wat ik graag wou, ik voelde mij prachtig! De make-up en mijn haren hebben de hele dag goed gezeten. Ik ben blij dat ik voor Marlou gekozen heb! Ik zou haar zeker aanraden!


 

14-06-2020 - 13:59:04 Sharon Hendriks-Gerrits

5 juni 2020 ben ik in het huwelijksbootje gestapt. Hiervoor zocht ik een visagiste om mijn make-up en die van een gast te doen. Door reclame op de auto van Marlou in contact gekomen met haar. Meteen fijn contact en een prettige sfeer. De try-out verliep super en ik was meteen tevreden over het resultaat. Marlou weet heel goed in te schatten welke make-up bij iemand past. Op de trouwdag zelf zag ik er dan ook stralend uit. Ook voor mijn gast leek de make-up perfect op de voorbeeldfoto. We willen Marlou ook super bedanken voor het realiseren van onze trouwdag. Groetjes, Bruidspaar Hendriks-Gerrits


 

06-02-2020 - 12:04:27 Els & Cathelijne

Lieve Marlou,

Heel erg dank voor je prachtige make-up voor zowel mijzelf als mijn dochter Cathelijne! Niet alleen dank voor je make-up maar ook voor de gezelligheid. Wij hebben enorm genoten. Dikke kus van ons allebei XX


 

20-01-2020 - 13:56:48 Linda

Marlou heeft mijn visagie gedaan op mijn trouwdag. Het zag er prachtig uit in het echt maar ook op foto. Het was natuurlijk met iets extra’s. Het bleef de hele dag prachtig zitten en was bestand tegen gelukstranen.

De communicatie ging heel erg vlot en het was fijn om haar als persoon op deze belangrijke dag bij het opstart moment er bij te hebben.


 

14-11-2019 - 20:35:47 Kim

Dank je wel lieve Marlou, Het was prachtig, de hele dag! Bedankt!


 

21-10-2019 - 21:19:33 Romy

Lieve Marlou,

Heel erg bedankt voor de mooie make-up afgelopen vrijdag. Ik heb veel goede reacties gekregen dat ik er echt als mijzelf uitzag, maar dan net wat beter 😇! Ook mijn schoonzussen en nichtje zagen er super uit. Bedankt voor de gezelligheid!

Liefs Romy


 

09-10-2019 - 18:18:15 Fieke

Lieve Marlou,

Dank voor je gezelligheid, professionaliteit, flexibiliteit, meedenken en het prachtige resultaat van dat alles! Ik heb me geen moment zorgen gemaakt of wel het goed zou komen met mijn haar en make-up, en terecht! Jij dacht aan alles, zelfs de nagels van mijn husband-to-be! ;)

Dankjewel!

Fieke & Theo


 

08-10-2019 - 09:50:10 Jorna

Marlou, ontzettend bedankt voor het mooie resultaat van de visagie op onze bruiloft!

Via internet ben ik bij visagie Marlou terecht gekomen en wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb!

In juni de try-out gehad en dit was al super, meteen geboekt voor de grote dag.

Op 28 september kwam ze thuis om mij en een gast van make-up te voorzien. Er was een ontspannen sfeer en wat heeft ze ons mooi gemaakt.

Heel veel positieve reacties gekregen dat het er zo natuurlijk uitzag.

Ik zal Marlou zeker aanbevelen bij andere.

Groetjes Jorna


 

25-09-2019 - 05:29:04 Yoshie

Toen we onze bruiloft gingen plannen wist ik al direct wie ik wilde inhuren voor mijn haar & make up. Ik had al vele aanbevelingen over haar gekregen en alle foto’s en reviews zagen er zo goed uit! Toen ik de try out afspraak had, bleken al mijn verwachtingen waar te zijn. Marlou is ontzettend professioneel en daarnaast mega-goed in haar werk. Ze stelde me op mijn gemak en wist precies wat ik wilde, zonder dat ik hier veel over hoefde te vertellen. Op de big day, was mijn haar en make up de complete dag tot in de puntjes verzorgd en perfect. Kortom: een perfecte keuze geweest om voor Marlou te gaan! Ze is ontzettend kundig, begripvol, flexibel en daarnaast heel gezellig!

Groetjes, Yoshie


 

17-09-2019 - 13:45:30 Linda

Op 6 september 2019 heeft Marlou de visagie verzorgd voor mijn bruiloft. Ik hoefde nauwelijks aan te geven wat ik mooi vond, Marlou voelde dit super goed aan! Heel natuurlijk maar toch ook speciaal. Bovendien was de make-up goed bestendig tegen tranen, knuffels en warmte. Heel mooi!

Aangezien Marlou dezelfde ochtend nog een andere bruid op moest maken, heeft ze geregeld dat kapster Shariva mijn kapsel kwam verzorgen, waar ik ook super tevreden mee was!

Zeker een aanrader :)

Groetjes Linda


 

30-08-2019 - 22:31:45 Sharon Corbey

Via een collega kwam ik bij Marlou terecht voor mijn bruidsvisagie.

Bij de try-out was ik al erg tevreden, Marlou heeft snel door wat bij je past en er hing een zeer fijne sfeer. Hoewel ik de make-up bij de try-out al erg mooi vond, had ik het idee dat op de grote dag (4 juli 2019) de puntjes nog meer op de i werden gezet. Al met al vind ik Marlou een echte aanrader op het gebied van bruidsvisagie!


 

29-08-2019 - 10:57:38 Jessie Ritmeijer

Marlou, ontzettend bedankt voor het mooie resultaat van mijn bruidsmake-up en kapsel tijdens onze trouwdag op 16 augustus. Ik zou jou aan iedereen aanbevelen. Ik ben heel blij dat ik uiteindelijk jouw contactgegevens heb doorgekregen voor onze trouwdag. Onzettend professioneel, vriendelijk, behulpzaam, down-to-earth en bovendien precies het kapsel zoals ik het voor ogen had. Veel complimenten gehad die dag. Helemaal top!

Lieve groetjes, Jessie


 

28-08-2019 - 15:14:45 Inge van Es

23/08/2019 getrouwd 19/6 try out gehad. Marlou meteen geboekt na al veel goede verhalen gehoord te hebben! Communiceren en ideeën wisselen gingen heel makkelijk! Geen probleem om alle ideeën te delen via facebook chat:). Ideaal!

Marlou heeft alle tijd genomen, eerst tijdens de try-out en erna op de dag zelf. Alle vragen werden beantwoord. (Ook van moeders)

Enige aanpassingen aan het try out kapsel werden door Marlou top geïnterpreteerd en het werd dat wat ik me had voorgesteld.

Marlou heeft me op mijn gemak gesteld en zeker voor afleiding gezorgd tijdens het klaarmaken voor de grote happening die dag! Lekker koetjes en kalfjes, echt helemaal top! En ontspannen!

Ik had me geen betere kunnen wensen die dag en zal haar zéker aanraden bij andere!

Liefs :+


 

27-08-2019 - 20:20:21 Mandy van Mulken

We zijn 24 augustus getrouwd en Marlou is bij ons thuis geweest voor mijn visagie en kapsel. Ik heb haar als zeer prettig ervaren! Ze is relaxed, sociaal en behulpzaam. Ik zou haar zonder twijfel bij andere bruidjes aanraden!


 

01-08-2019 - 21:13:04 Lotte van der Linden

Marlou heeft mijn kapsel en make-up gedaan op mijn huwelijksdag op 29 juni.

In februari werd ik uitgenodigd voor een try-out waar ze uitgebreid de tijd nam om alles door te nemen en uit te proberen voor de grote dag. Mijn wens voor het kapsel werd gehonoreerd en werd exact zoals ik me het had voorgesteld.

Omdat ik op de huwelijksdag nog 3 gasten had die ook het kapsel en de make-up gedaan kregen, kwam Marlou met twee collega's zodat aan alle gasten genoeg tijd besteed kon worden. Ook kwamen ze allemaal ruim op tijd zodat we relaxt aan de grote dag konden beginnen en dat is heel fijn als je toch al gespannen bent!

Marlou is een topvisagiste! Lief, rustig en professioneel. Ik zou haar zeker aanraden!

Groetjes, Lotte


 

22-07-2019 - 11:09:44 Sharon

Lieve Marlou,

Alleen maar complimenten, ondanks de enorme warmte tijdens onze bruiloft op 29 juni j.l. (33 graden 0_0 ) is zowel mijn make-up als kapsel ontzettend mooi blijven zitten tot en met het avondfeest. Ook enorme complimenten voor Shariva die onze vier meiden en een aantal gasten heeft laten stralen de hele dag! We vonden het een enorm gezellige ochtend met iedereen op locatie en de rust en ervaring die jullie uitstralen geven enorm veel vertrouwen. Zodra de foto's van de fotograaf binnen zijn stuur ik er een paar door voor je portfolio.

Heel erg bedankt en wie weet tot ziens!

Groetjes Sharon


 

11-07-2019 - 14:00:05 Marijke

Lieve Marlou,

Ik stuurde je een paar foto’s en had een kapsel in mijn gedachte. Je wist precies wat ik wilde en het zat ook precies zo! De visagie had je op eigen inzichten gedaan waar ik meteen helemaal verliefd op was😍

Tijdens de try-out en de dag zelf straalde je enorme rust en vertrouwen uit, zo enorm fijn. Je had een luisterend oor, waardoor het heel persoonlijk was.

Ik zou je aan iedereen dan ook aanraden! Fijn mens en geweldig kwaliteit 😁


 

05-07-2019 - 10:00:41 Debbie

Lieve Marlou,

Met veel enthousiasme stond jij op onze huwelijksdag 1 juni om 7 uur 's ochtends bij ons voor de deur. Je hebt bij mijn moeder, mijn getuigen en bij mij prachtige make-up geleverd. En mijn kapsel was precies zoals ik het wilde. Ik heb er zelfs de dag erna nog van kunnen genieten. Je bent gedreven en super in je vak. Door fijn te kletsen met iedereen is was er een top sfeer. Ik heb er van genoten en zou je zo weer kiezen. Bedankt voor het meehelpen met onze mooiste dag van ons leven!

Hopelijk zien we elkaar nog eens!

Debbie


 

18-06-2019 - 09:11:03 Melissa Hoofs

Lieve Marlou,

Wat een top visagiste ben je..

Je luisterde naar mijn wensen en maakte er wat prachtigs van..

Ook als er vragen waren reageerde je snel via de app, niets is te gek!

Op de grote dag zelf, was je optijd en nam je ook alle tijd, dat een prachtig resultaat heeft opgeleverd. Waar ik ook genoeg complimenten over heb gekregen.

Make up en kapsel heeft de hele dag super gezet en, dankjewel voor alles.


Liefs Melissa :+


 

12-06-2019 - 18:38:15 Rachelle

Lieve marlou,

Bedankt voor het verzorgen van mijn haar en make-up op onze trouwdag op 30.03.2019

Je luistert goed naar alle wensen en zorgde er meteen voor dat ik me op mijn gemakt voelde. Je draagt ook bij aan een relaxte en gezellige sfeer!

Op de dag van mijn bruiloft heb je last minute nog een kleine aanpassing moeten doen (ik had bedacht dat ik toch wat anders wilde qua bruidskapsel), dit was allemaal geen probleem!

Kapsel en make-up zagen er heel mooi uit. De make-up is de hele dag goed blijven zitten. Het kapsel helaas iets minder goed, maar dit heeft mij niet gestoord op de dag zelf.

Ook de make-up van mijn getuige zag er prachtig en natuurlijk uit.

Helemaal top!

Groetjes Rachelle


 

06-06-2019 - 08:22:38 Patricia

Lieve Marlou

Wat een top mens en visagiste ben je

Je weet precies wat je doet en we waren ook zeer tevreden erover zowel het haar als make up waren prachtig.

Het was een fijne start van de dag, je bent professioneel maar ook gezellig.

Alles is ook de hele dag mooi blijven zitten, in de avond nog een fresh up gehad wat tevens een aanrader is even een moment voor jezelf.

Zou ik ook nog een gelegenheid hebben boek ik zeker weten marlou weer en raad het ook elk bruidje aan

Bedankt dat je ons hebt laten stralen op onze mooie dag

Liefs Patricia :+


 

04-06-2019 - 20:22:54 Anémone

Lieve Marlou,

Wat was het fijn om jou op de ochtend van mijn huwelijk bij mij te hebben voor haar en make-Up! Je rustige uitstraling, eerlijke mening, stiptheid in aankomsttijd, precisie in je werk en fijne gesprekken tussendoor hebben er mede voor gezorgd dat ik rustig de ochtend door kwam. Ik wist dat het met mijn looks voor die dag gewoon goed kwam! Ook mijn moeder en man lief zijn zeer tevreden over je werk van die dag.

Heel erg bedankt!


 

23-05-2019 - 09:55:50 Jolijn

Lieve Marlou,

Wat was ik blij met mijn make-up. Ik was erg zenuwachtig gezien er vanwege de afstand kon er geen proef make-up gedaan worden. En toch wist jij precies wat ik wilde en was mijn make-up fantastisch.

Je merkt dat jij je vak goed verstaat en luistert naar de klant. Ik kan toekomstige bruiden jou dan ook zeker aanbevelen!

Hartstikke bedankt.

Liefs Jolijn


 

10-10-2018 - 16:40:15 Heike Reinders

Lieve Marlou,

Heel hartelijk bedankt voor je goede diensten.

Van het begin, de try out tot mijn grote dag hebben wij leuk contact gehad.

Het voelde goed en vertrouwd terwijl wij elkaar prive niet kennen.

Onze trouwdag 6 oktober was een zomerse dag met zoveel zonnestralen dat het niet beter kon. Door jou en je liefdevolle behandeling straalde ik met de zon om de wet.

Jij hebt mijn dag speciaal gemaakt en daarvoor ben ik heel erg dankbaar.

Blijf zoals je bent want jij bent een mooi mens zowel van buiten als ook van binnen.

Liefs Heike


 

09-10-2018 - 22:41:25 Marie Louise Lemmen

Hoi marlou dankzij jou zag ik er stralend uit.

We hebben een super mooie dag gehad

Ik kreeg heel veel super lieve reacties op de make up en de haren

Ik zal je zeer zeker aanbevelen bij andere as bruidjes

Heel veel lieve groetjes van Marie Louise Kuijer Lemmen :+


 

02-10-2018 - 10:40:38 Femke Jahae

Lieve Marlou,

Wat hebben we een fun gehad en wat heb ik een positieve reacties gehad op mijn kapsel en make up..! Top gewoon, jammer dat je niet iedere dag even kan komen :p

Nogmaals dank voor alles!

Groetjes Femke :+


 

30-09-2018 - 11:16:57 Nadja

Hoi Marlou,

Hierbij wil ik je graag bedanken voor de mooie visagie en het prachtige kapsel op mijn trouwdag. Ik was heel blij met het resultaat en voelde me mede door jou een echte bruid. Nogmaals bedank!

Groetjes, Nadja


 

14-09-2018 - 08:32:30 Linda

Wat een top visagiste! Je hebt er voor gezorgd dat ik me de hele dag een prachtige bruid heb gevoeld. Ik heb veel complimenten gekregen en alles is de hele dag goed blijven zitten. Bedankt hiervoor! :+


 

12-08-2018 - 12:38:38 Tamara

Marlou, dankzij jou heb ik mij de hele dag een prachtige bruid gevoeld en heb ik veel complimenten in ontvangst mogen nemen! Ontzettend bedankt daarvoor!


 

25-07-2018 - 09:12:07 Miriam Severijns-Slenter

Een mooi begin van een schitterende dag!

Heerlijk ontspannen begonnen aan de mooiste dag van ons leven! Genoten van alles, de rust en de vakkundigheid van jou!

Dank je wel !


 

24-07-2018 - 21:22:50 Tamara Vrancken

Lieve Marlou,

Wat ben jij een fijn mens. Ontspannen en rustig. Je hebt me op 1 van mijn mooiste dagen er prachtig uit laten zien, haar, make-up, het was af en het was helemaal mij.

Alleen maar lof, ik gun iedereen jou!

Xxx :+


 

17-07-2018 - 21:20:59 Marijke & Loek

Beste Marlou en shariva,

Wij willen ons hartelijk bedanken voor jullie top service!

Ik voelde me heel erg op mijn gemak en het was een gezellige ochtend!

Jullie hebben mij, mijn man en onze gasten tot in de puntjes verzorgd.

De make-up en de haren waren fantastisch en is de hele dag goed blijven zitten.

Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld!

Ik ga jullie zeker verder aanbevelen! Jullie zijn toppers!

Groetjes Marijke en Loek :+


 

28-06-2018 - 21:50:49 Ellen Lahaije-Janssen

Ik heb ontzettend veel complimenten gekregen over hoe ik eruit zag, en alles bleef de hele dag en avond perfect zitten. Zelfs nadat we drijfnat werden in de wildwaterbaan en ik me 's avonds tijdens het dansen helemaal kapot zweette. Ik vond het ook superfijn dat je zo kalm en rustig en tegelijkertijd zo snel werkte. Hielp mij ook om de zenuwen wat tot bedaren te krijgen ;)

Heel erg bedankt!


 

13-06-2018 - 11:01:48 Aukje

Wat was het een fijne, relaxte dag: mede dankzij de gezellige en superfijne opstart met make-up door jou, Marlou! Bij de proefronde had ik al een goed gevoel en dat werd op de bruiloftsdag alleen maar beter, bedankt! :D Ik kom nog eens terug (maar dan niet voor nóg een bruiloft ;-) )


 

04-06-2018 - 19:41:36 Eline

Haar en make-up waren op mijn bruiloft heel goed verzorgd. Ondanks de regen is alles goed blijven zitten en heb ik lang plezier gehad van het resultaat. Marlou en Shariva staan open voor feedback en niets is te gek. Top dames!


 

28-05-2018 - 21:37:07 Miranda Menten

Marlou, dank je wel voor de mooie make up op onze bruiloft 18-5-2018.

Ik heb veel complimenten gekregen. :)


 

28-05-2018 - 19:46:37 Angelique

Beste Marlou, jij hebt het na de 1e kennismaking helemaal begrepen! Super tevreden. Ik vond het erg spannend omdat ik niet veel make up gebruik. Het was super, alsof je mij al jaren kent. Bedankt!


 

21-05-2018 - 21:38:06 Ramona

Hoi Lieve Marlou,

Tijdens de try-out wist je meteen wat ik bedoelde en zat het in 1 x goed!

De dag van mijn bruiloft wist ik dat ik me daar dus helemaal geen zorgen om hoefde te maken! Lekker relax op de stoel en beetje babbelen, voelde me helemaal op mijn gemak!

Mijn haar & make-up heeft de hele dag geweldig gezeten.

Super bedankt daarvoor!


 

03-05-2018 - 21:21:42 Amber

Marlou heeft mijn make-up en haar verzorgd tijdens onze bruiloft en ik was hier erg blij mee!


 

03-05-2018 - 09:52:03 Lilyan

Lieve Marlou,

Wat heb jij mijn bruids-look afgemaakt zeg! :) Het gaat niet alleen om een jurk om een bruid te zijn, het gaat om het gehele plaatje. En jij wist vanaf het allerbegin al direct aan te voelen hoe dat er bij mij uit zou gaan zien. Na wat plaatjes gestuurd te hebben ben je met de try-out aan de slag gegaan en was het in 1 keer goed. Die vibes zijn lekker doorgezet op de échte dag.

Terwijl iedereen de ochtend rondrende om de boel in orde te maken heb ik heerlijk ontspannen bij jou in de stoel gezeten. We hebben gekletst, gelachen. En mijn dag begon heerlijk relaxt. Je hebt ook mijn moeder en schoonmoeder opgemaakt en het haar gestyled en ook zij zagen eruit om door een ringetje te halen. Wat een heerlijke ervaring om zo mooi gemaakt te worden.

Het was heel fijn om deze speciale ochtend met jou te delen. Ik zou je zeer zeker aanraden bij iedereen die er 'stunning' uit wilt zien! :)

Liefs, Lilyan


 

18-04-2018 - 15:15:11 Linda

Zeer tevreden over de make up en haar op mijn bruiloft. Prachtig resultaat. Bleef de hele dag goed zitten. Hele ontspannen ochtend gehad en netjes op tijd klaar.


 

28-03-2018 - 20:00:50 Lea

Hoi Marlou,

Heel erg bedankt voor het verzorgen van mijn bruidsmake up! Ik voelde me erg op het gemak bij je. Zowel bij de proef make up als op de grote dag zelf was een heel ontspannen en gezellige sfeer. De make up vond ik prachtig. Helemaal opgemaakt en toch ook helemaal mezelf. Super!


 

22-02-2018 - 09:53:52 Margriet

Je hebt heel goed geluisterd naar wat ik graag wilde met mijn haar en mak-up en je hebt het prachtig uitgevoerd. Ook mijn moeder en een vriendin heb je prachtig opgemaakt en hun haar gedaan. Het was een geweldige dag. Dankjewel! :)


 

23-01-2018 - 09:12:10 Celine Geelen

Hoi Marlou,

Heel erg bedankt voor je werk op onze bruiloft de 11de! Het kapsel en de make-up waren prachtig. En daarnaast was de voorbereiding heel gezellig. Ik vond je heel professioneel en kundig tijdens de tryout en voor de bruiloft.

De make-up en haar bleven de hele dag perfect zitten en iedereen vond het prachtig :D


 

24-12-2017 - 14:25:11 Gerianne Ritzen-Smeets

Mijn make-up en kapsel was prachtig. Tijdens de try-out nam Marlou de tijd en was er genoeg inbreng voor eigen ideeën en wensen.


 

02-11-2017 - 15:40:02 Kimberley

Lieve marlou,

Dankzij jouw mooie werk voelde het helemaal compleet! Me dag was geweldig en ondanks de regen, tranen bleef de makeup goed zitten. Me moeder zag er ook echt schitterend uit.

Je liet ons allemaal op ons gemak voelen bij je! Ik ben blij dat ik voor jouw heb gekozen en zal je ook aan andere aanbevelen.


 

26-10-2017 - 08:50:07 Mihaela Irimescu

Dear Marlou,

I would like to thank you very much for your amazing work on Saturday, your team's inclusive! I felt very beautiful the whole day and all my other guests were very happy as well!

I am extremely happy that I chose to work with you for my wedding day and I will gladly recommend your services to any bride in the future!

Many thanks and see you again! :D


 

25-10-2017 - 18:47:45 Sonja Schulpen-Wels

Hallo Marlou, onze bruiloft was geweldig. Mede door jouw visagie va mij en mijn dochters. We zagen er prachtig en verzorgd uit. Ik was onder de indruk van jouw manier van werken. We voelden ons op ons gemak onder jouw vakkundige handen. Het was een fijne en prettige ervaring.


 

10-10-2017 - 11:13:02 Nicky

Superbedankt voor afgelopen zaterdag! Make up was prachtig en pastte zo perfect bij de rest! Superlief dat je mijn dochtertje nog de door haar zo gewenste lipgloss opdeed, ze voelde zich helemaal perfect! Zowel bij de proef make-up als op de dag zelf was het heerlijk relaxed en was je binnen no time klaar, en het bleef de hele dag perfect zitten!

Nogmaals bedankt!


 

05-10-2017 - 11:43:42 Maaike

Lieve Marlou,

Ik wil je hartelijk bedanken voor het goede werk wat je hebt geleverd! Ik voelde me super mooi, heb erg veel complimenten gehad.

Je liet me op mijn gemak voelen en hebt ervoor gezorgd dat ik de hele dag heb kunnen stralen. Ik ben blij dat ik bij jou terecht gekomen ben!

Ik zou je in ieder geval aan iedere bruid willen aanraden.

Dankjewel en tot ziens! :)


 

03-10-2017 - 20:19:26 Cynthia

Lieve Marlou,

Vanaf moment 1 tijdens de try-out voelde ik mij erg op mijn gemak.

Je had veel leuke ideetjes en mijn ideeen en voorbeelden waren dan ook meer dan welkom.

Helemaal top.

Op vrijdag 29 september 2017, was er een aangenaam en ontspannen sfeertje.

Heel erg bedankt voor mijn mooie Bruids make up en mijn mooie kapsel.

Ik ben heel blij dat ik voor jou gekozen had.

Mijn make up en kapsel zijn de hele dag super blijven zitten zodat ook op de avond ik er nog top uitzag.

Nogmaals super bedankt


 

03-10-2017 - 17:56:35 Lieke

Lieve Marlou,

Nogmaals super bedankt voor de prachtige make-up en het mooie kapsel! Naast dat het heel gezellig en ontspannen was ben je zo goed in je vak en neem je alle tijd en dat is echt heel fijn! Ik ben ontzettend blij dat ik voor jou heb gekozen en kan het iedereen aanraden! Zodra de foto's er zijn stuur ik je er een paar door :)

Veel liefs, Lieke


 

02-10-2017 - 09:20:04 Rianne Handels

Ik ben zo blij dat ik voor Marlou heb gekozen!

Voordat ik de try-out had, had ik nog een beetje mijn twijfels omdat ik niet goed wist wat ik wilde met mijn haar. Marlou heeft verschillende dingen geprobeerd en mijn zorgen waren meteen weg!

Een paar weken voor de huwelijksdag had ik nog iets anders bedacht voor mijn kapsel. Marlou is een half uurtje eerder gekomen op de dag zelf zodat we genoeg tijd zouden hebben en het precies zo zou zijn zoals ik wilde.

De ochtend was zo ontspannen en het kapsel en de make-up waren prachtig!

Alles is de hele dag goed blijven zitten en de make-up heeft alle tranen overleefd.

's Avonds bij de touch up had Marlou een vervangster geregeld, omdat ze zelf niet aanwezig kon zijn. Kim was ook helemaal top en heeft zelfs geholpen met mijn jurk.

Marlou bedankt voor alles!


 

30-09-2017 - 20:36:09 Patricia

Zowel via onze trouwlocatie als theperfectwedding.nl aan jouw gegevens gekomen. Na een gezellige proefsessie zijn we samen tot het perfecte kapsel en make up gekomen. Fijn hoe je te werk ging dat gaf vertrouwen voor de grote dag.

En op de dag zelf kwam je op locatie en was het een ontspannen moment.

Ik ben heel erg blij met het resultaat, ook de kapsels van de andere dames heeft jouw collega prachtig verzorgd.


 

15-09-2017 - 09:46:46 Danique

Marlou; harstikke bedankt voor mijn mooie make-up op onze trouwdag!Zonder veel te zeggen begreep jij al wat ik mooi vond en wat mij goed zou staan. Ook mijn zus en moeder waren erg blij met de make-up!

Kortom; vriendelijk, goede service, gezellig en natuurlijk hele mooie make-up!

BEDANKT!


 

05-09-2017 - 10:30:51 Lindsey

 Hoi Marlou,

Duizend maal dank voor de mooie make-up en het super kapsel die je hebt verzorgd op mijn trouwdag! Het was precies wat ik in gedachten had! Daarnaast is alles de hele dag top blijven zitten.

Ook mijn moeder was erg blij met haar mooie make-up!

Ik zou het elke bruid van harte aanbevelen om jou haar make-up en kapsel te laten verzorgen. Daar krijg je absoluut geen spijt van!

Groetjes,Lindsey

 
 

03-09-2017 - 13:41:20 Sriani Drissen

De ochtend samen met Marlou, met z'n twee was gezellig en ontspannend. Terwijl ik alleen maar mooier en mooier werd kon ik me nog moeilijk voorstellen dat ik die dag nog ergens heen moest. Want het was erg ontspannend en gezellig thuis.

Ook nogmaals dank je wel voor het helpen met het aantrekken van mijn bruidsjurk. Je bent van alle markten thuis!


 

22-08-2017 - 15:18:20 Shaline Leclairw

Lieve marlou,

De make-up heeft alle tranen overleefd en het kapsel bleef de hele avond met springen en alles zitten.

Nogmaals ontzettend bedankt!!

Liefs, Shaline


 

27-07-2017 - 12:03:45 Danielle Laheij

Lieve Marlou,

Namens mijzelf, mijn beide zusjes en mijn drie dochters nogmaals een dik verdiende DANK JE WEL voor het verzorgen van haar en make-up op onze trouwdag. Mijn glimlach is de hele dag niet meer van mijn gezicht gegaan; ik voelde me helemaal mijzelf maar dan op zijn mooist!! De make-up heeft ook werkelijk alles doorstaan.

Liefs,

Daniëlle


 

25-07-2017 - 23:17:48 Nancy Frissen-Penders

Beste Marlou,

Een paar maanden geleden kwam ik bij jou voor een try-out voor mijn bruiloft. Mijn haar laten doen was 1 ding, maar het laten aanbrengen van make-up door een ander, was voor mij toch wel een groot iets.....zoals je hebt gemerkt haha. 15 juli was dan onze grote dag en wat ben ik blij dat jij me hebt opgemaakt en mijn haren hebt gedaan. Het was helemaal toppie. Ik voelde me mede dankzij jou helemaal mooi. Zoals Guido het zegt: dat is echt een vakvrouw! Het was daarnaast ook nog eens gezellig om met je te kletsen en leuk om je in de avond nog eens te zien voor een touche up. Dankje! Tot gauw in de salon!

Liefs Nancy


 

19-07-2017 - 19:25:11 Jessica

Hallo Marlou,

Heel erg bedankt voor jou fantastische service afgelopen maandag.

dankzij het door jou gemaakte kapsel en de super make-up heb ik de hele dag gestraald en er mooi bijgelopen. Ik zal je dan ook zeer zeker aanbevelen als een van mijn zussen of vriendinnen de stap waagt. Mijn man vond mij er overigens ook heel erg mooi uitzien en kon zijn tranen bijna niet tegen houden.

nogmaals heel erg bedankt dankzij jou zag ik er de gehele dag top opgemaakt en verzorgd uit en ben ik toch volledig bij mezelf gebleven.

dankjewel voor alles,

groetjes, Jessica


 

19-07-2017 - 09:04:33 Kim

Beste Marlou,

Nogmaals ontzettend bedankt voor het prachtige kapsel en de mooie make-up op onze trouwdag!

Jij hebt ervoor gezorgd dat ik een kapsel had wat precies bij mij paste.

De make-up had een natuurlijke uitstraling, met een special touch. Het kapsel en de make-up bleven de hele dag perfect zitten (zelfs tijdens het feest).

Daarnaast waren zowel de try-out als de sessie op de trouwdag supergezellig!

Dankjewel voor alles!

Groetjes, Kim


 

12-07-2017 - 20:21:16 Lisanne

Beste Marlou,

Wat heb je mij laten stralen op mijn bruiloft! Super mooie make-up die lang bleef zitten en een kapsel dat precies paste bij mijn idee vooraf. Ik heb heel veel complimenten gekregen over mijn haar! Daarnaast vond ik het ook heel erg gezellig en ook mijn moeder was erg blij met haar make-up. De touch-up in de avond maakte het helemaal af! Nogmaals heeeel erg bedankt voor alles :)

Groetjes,

Lisanne


 

12-07-2017 - 14:29:30 Anke

-Beste Marlou,-

Hartelijk bedankt voor je styling op mijn grote dag: 8-7-2017 !

Jij hebt mijn bruidsmake-up en bruidskapsel geweldig professioneel gedaan. De hele dag heb ik ervan genoten! Complimenten voor de naturel uitstraling van de make-up techniek die je toepast.

Hartelijk bedankt, ook voor jouw gezelligheid!

Je bent een topper.

Groetjes,

Anke.


 

04-07-2017 - 18:36:10 Diana Parfant

Beste Marlou,

Op 30 juni heb jij mijn bruidsmake-up en bruidskapsel verzorgd. Het zag er prachtig en naturel uit. Het bleef perfect zitten, van begin tot eind. Behalve dat jij ervoor gezorgd hebt dat ik er mooi uit zag, vond ik het ook nog gezellig om de eerste uren van mijn trouwdag met jou door te brengen. Je bent een leuke persoonlijkheid die haar vak verstaat. Foto's volgen ?

Groetjes,

Diana


 

30-06-2017 - 17:13:26 Janine

Hoi Marlou,

Bedankt voor de make-up voor mijn man, vader, bruidsmeisjes, mijzelf en mijn moeder. Het zag er allemaal heel goed uit! Ook hield de make-up erg lang. Ik kom zeker op jou terug als ik weer eens een visagiste nodig heb :D


 

14-06-2017 - 12:55:15 Angelique

Marlou,

Nogmaals ontzettend bedankt voor je geweldige werk vooraf aan de bruiloft. Ik heb de hele dag kunnen stralen dankzij de mooie natuurlijke make-up en het schitterende kapsel. Vanaf begin af aan heb ik veel vertrouwen gehad en ik had me geen beter eindresultaat kunnen wensen. Al mijn wensen werden gecombineerd tot een geweldig resultaat. Ondanks je vele werk zag de make-up er ontzettend natuurlijk uit, precies wat ik wilde hebben! Je verstaat niet alleen je vak, maar je bent ook nog eens een leuk en gezellig persoon. Ik was heerlijk ontspannen op de ochtend van de bruiloft en heb me nergens zorgen om hoeven maken. Zelfs mijn man was geweldig gestyled en de make-up van mijn moeder was perfect.

Nogmaals bedankt!

Groet, Angelique


 

06-06-2017 - 15:53:31 Sarah

Marlou did a FANTASTIC job doing my hair and make-up at my wedding recently, as well as 4 of my guests' hair and make-up. Everyone loved the results and everything lasted all day and night. I couldn't have asked for a better make-up artist, and she is amazing both professionally and personally. Thank you, thank you, thank you!!


 

31-05-2017 - 22:03:26 Susanne & Laura B.

Dear Marlou,

we want to thank you so much for the amazing hair and make-up you did for us last Saturday at St.Gerlach.

We enjoyed the make over and it lasted until the next morning.

Once again thanks a bunch for your great job!

Susanne & Laura


 

30-05-2017 - 09:32:19 Melanie

Beste Marlou,

Op 22 mei heb ik dan eindelijk het 'ja woord' uitgesproken ☺ Het was een top dag die mede dankzij jou geslaagd was! Wat heb jij mij laten stralen! Make-up, kapsel én manicure zagen er super uit, waarvoor mijn dank en complimenten! Ook namens mijn man en gasten complimenten, ze vonden het geweldig en zoals mijn man zei "Je bent nog steeds jezelf" oftewel de make-up was niet too much en paste perfect bij mij.

Nogmaals bedankt voor je hulp tijdens onze grote dag!

Lieve groetjes, Melanie


 

22-05-2017 - 15:46:48 Hannejoy

Lieve Marlou,

Van kinds af aan had ik een visie…hoe later mijn bruiloft eruit zou gaan zien…en vooral hoe ikzelf als bruid eruit zou gaan zien….mijzelf met veel grote mooie lange krullen ;). Dat was natuurlijk een hele taak…aangezien ik vooral lang en zwaar haar heb. Maar dat hield je niet tegen...ik werd zelfs jouw ‘speciaal project’. Wat heb jij je best gedaan....je wist precies wat mijn visie was…en je hebt het GEWELDIG uitgevoerd… wat zag ik er prachtig uit op 4 en 8 april 2017…zoals ik het me had voorgesteld van kinds af aan. Hiervoor wil ik je van harte bedanken. Je bent niet alleen deskundig en hardwerkend….maar ook nog eens een FIJN persoon!

BEDANKT VOOR ALLES!


 

09-05-2017 - 12:27:34 Edith

Hoi Marlou,

Afgelopen zaterdag 6 mei heb je mijn bruidskapsel en make-up verzorgd. Het was precies wat ik van tevoren in gedachten had, heel gaaf! Mijn zus en moeder waren ook prachtig opgemaakt. Dank normaals voor je hulp op onze grote dag.

Groetjes uit "het Noorden",

Edith


 

03-05-2017 - 18:40:38 Jaimy-Sky Khafaji

Lieve Marlou,

Gisteren heb je het kapsel van mijn getuigen prachtig gemaakt, je hebt mijn moeder echt als een filmster zo mooi gemaakt en mijn make up en kapsel waren ook echt fantastisch! Heel erg bedankt voor alles! Je hebt 3 mensen heel heel blij gemaakt en picture perfect!!!

Groetjes Jaimy-Sky


 

08-04-2017 - 22:05:16 Kimberly Gielissen - Schepers

Beste Marlou,

Jij hebt op 31 maart mijn kapsel verzorgd voor onze grote dag,

Ik wil je er graag voor bedanken, mijn kapsel zag er prachtig uit precies zoals ik verwacht had.

Wat ben jij een topper!

Lieve groetjes, Kimberly


 

08-04-2017 - 13:57:29 Elena

Dear Marlou,

Once again I want to thank you and Shariva so much for my hair and make-up for my wedding on 31 March! You really managed to create the whole look, so romantic, so bridal and so special! Both hair and make-up looked simply amazing and stayed up until the late evening despite all the happy tears during the day!

Besides your great professional skills, you have a great personality! You’re absolutely the right person for any bride to meet in the morning of the Big Day! Thanks to you, I was feeling calm and beautiful – exactly what I needed that morning!

I will be happy to recommend you to anyone who would need a professional hair and make-up artist.

Dank je wel! Groetjes,

Elena


 

29-03-2017 - 12:31:26 Sigrid Gouma

Beste Marlou,

Afgelopen zaterdag heb je mijn haar en make-up voor onze bruiloft verzorgd en het resultaat was prachtig! Ook mijn moeder en schoonmoeder waren erg tevreden met de manier waarop je hun make-up hebt verzorgd: het resultaat was heel mooi naturel. Zelfs op de niet al te grote hotelkamer was de sfeer zeer ontspannen waardoor we heel relaxed aan onze grote dag begonnen.

Heel veel dank!!!

Groeten Sigrid


 

24-01-2017 - 12:19:45 Kimberly

17-01-2017 ging een vriendin van me trouwen, op deze dag zag ik er dankzij Marlou echt fantastisch uit. Heel veel complimenten gekregen en erg blij met het resultaat maar ook de fijne service voor de afspraak. De 1,5/2uur afspraak is omgevlogen, Marlou wat ben jij een topper in je vak, echt nogmaals super bedankt en kom zeker een keer bij je terug!

Liefs Kimberly


 

29-12-2016 - 19:53:05 Sandra

Superblij met het werk van Marlou! Kent haar vak en is ook een super persoon om om je heen te hebben op zo'n spannende dag. Ze denkt met je mee!

Bedankt Marlou!


 

28-12-2016 - 11:39:32 Saskia

Beste Marlou, deze evaluatie had je nog van mij te goed; afgelopen zomer heb je mijn haar en make-up verzorgd op mijn bruiloft: ik was super blij met het resultaat! In eerste instantie was ik huiverig om een visagist/haarstylist in te schakelen door de veelal tuttige bruidsmake-up en kapsels welke ik op de 'trouwmarkt' tegenkwam. Maar jij leverde maatwerk; precies wat bij mij paste; een kort pittig kapsel zoals ik het voor ogen had en make-up die bij me paste (wat allemaal heel goed bleef zitten tot in de late uurtjes!). Ook was het prettig om met jou ontspannen en gezellig de 'grote dag' te starten. Nogmaals dank!


 

26-12-2016 - 12:15:37 Stephanie

Ik was zeer tevreden over Marlou!! Ook mijn moeder, voor wie ze een avond make-up en kapsel had verzorgd voor de bruiloft, zag er super mooi uit! Toppie !!


 

05-12-2016 - 23:23:59 clementine cranssen

Letterlijk last-minute benaderde ik Marlou voor mijn make-up. Ze was niet meer vrij die dag maar wilde maar wilde toch nog 's ochtends om 6.30 uur tijd vrijmaken, en wat ben ik daar blij mee geweest! zowel ik, mijn moeder en de dochters zagen er super uit. Een absolute aanrader!


 

11-11-2016 - 14:25:03 marjo brinkman

Marlou,

Heel hartelijk bedankt voor het verzorgen van mijn bruidsmade-up op 10 september, als ook die van mijn 2 dochters. Het zag er fantastisch uit en we hebben heel veel complimenten gekregen over ons uiterlijk. De make-up is de hele dag goed blijven zitten, en dat ondanks het warme weer (27 graden).

Hartelijke groet, Marjo


 

25-09-2016 - 03:50:08 Liandra

Marlou had al snel door welke make-up bij mij en mijn jurk zou passen. Hier waren niet veel woorden voor nodig. Ze heeft er een oog voor.

Over mijn make-up heb ik mij de hele dag geen zorgen hoeven maken. Het bleef tot in de late uurtjes perfect zitten. Marlou is daarbij een rustig en prettig persoon die tijd voor je maakt en aandacht voor je heeft. Erg welkom op een van de belangrijkste dagen van je leven. Bedankt Marlou!


 

14-09-2016 - 10:02:48 Janine Cox-Smeets

Marlou,

je bent behalve een heel erg leuk mens ook een geweldige vakvrouw. Ondanks de vele tranen (en ja toch de harde ugly cry snikken) bleef mijn make up prachtig de hele dag. Iedereen complimenteerde me op het feit dat ik er zo natuurlijk en als mezelf uit zag. Dus aankomende bruiden: boek vooral Marlou en ben maar snel want ze heeft het razend druk!

liefs, Janine


 

13-09-2016 - 11:08:47 Judy Sheng Daams

Dear Marlou,

Thank you very much for the great job what you have done for my wedding. You made me a very pretty bride. I would definately introduce you to my other friends when needed. :D


 

29-07-2016 - 15:13:41 Milca

Beste Marlou,

Nog heel hartelijke dank voor de prachtige make-up en haarverzorging die jij voor mij hebt gedaan op 31 mei. En natuurlijk dat je voor mij hebt willen schuiven in je agenda. Dat vond ik ontzettend attent.

Zowel mijn haar als mijn make-up hebben heel goed gezeten en mijn haar bleef ook lekker stevig en prettig zitten, evenals de bloemen.

Ik voelde me heel erg mooi en heb daarvan genoten.

Warme groet, Milca


 

27-07-2016 - 14:02:03 Dorien Wandzik

Best wel last-minute benaderde ik Marlou voor mijn bruidsmake-up en kapsel. Gelukkig was ze nog vrij die dag, en wat ben ik daar blij mee geweest! De voorbereiding was heel gezellig en relaxed met haar hulp, en zowel ik als mijn moeder, dochter en getuige zagen er super uit. Een absolute aanrader!


 

21-07-2016 - 22:17:26 Vera Koeken-Jongen

Lieve Marlou,

Wat heb je gezorgd voor een heerlijke ochtend bij mijn ouders! Ik voelde me helemaal gelukkig met het eind resultaat en was tot het laatste moment heerlijk ontspannen. Van het kapsel en de make-up heb ik de hele dag kunnen genieten en ook nu de we de foto's terug zien zag het er allemaal stralend uit. Daarnaast hielp je mijn moeder nog een handje met de jurk, super fijn!

Top, top, top!!

Liefs, Vera


 

21-07-2016 - 10:39:45 Irian Goertzen

Hallo allemaal! Ten eerste, wat hebben we 15 juli een heerlijke dag gehad. We zijn getrouwd bij Viva Lanterne en dat was heerlijk. Marlou heeft de haren en de visagie verzorgd van mij en mijn moeder. Dat deed ze fantastisch! Vanaf het begin voelde ze mijn wensen goed aan en dat gaf een vertrouwd gevoel. Ze luisterde en zette door totdat niet alleen zijzelf, maar vooral ik het mooi vond. Dat vond ik erg prettig. Marlou doet er alles aan om je dag mooi te maken en je ook zo te laten voelen. Ik raad haar zeer zeker aan en zal in de toekomst bij feestjes wederom beroep op je doen!!!

Groetjes & tot de volgende keer,

Irian Goertzen.


 

18-07-2016 - 21:22:26 Sanne

Lieve Marlou,

Heel erg bedankt voor de geweldige makeup en het prachtige kapsel! Lee vond me adembenemend en het was een geweldige dag. Heel geruststellend dat ik me geen zorgen hoefde te maken om mijn haar en makeup en het is allemaal perfect blijven zitten.

Ik kan Visagie Marlou iedereen aanbevelen; Marlou is super, heel professioneel, kalm en luistert heel goed naar wat je wilt. Ze zorgt ervoor dat je op je allermooist bent en je hoeft je geen moment af te vragen of je haar en makeup nog wel goed zit: het overleeft tranen, knuffels, hitte, eten en drinken en 's avonds zie je er nog even fris en fruitig uit als 's ochtends! Ze verricht wonderen!

Marlou, super bedankt voor alles, je bent geweldig!


 

11-07-2016 - 14:02:21 Kendra Debie

Lieve Marlou!

Je bent echt een toppertje!

Mijn moeder en ik hebben afgelopen zaterdag gestraald!

De make-up zat perfect! (de dag erna zat die nog steeds hetzelfde. Hihi).

Ontzettend lief en fijn dat je nog mee hielp bij het aantrekken van de jurk en het opzetten van de sluier!

Mede dankzij jou heb ik afgelopen zaterdag de dag van mijn leven gehad!


#gestrraaldmetzoeenprachtigemake-up

Dankjewel lieve Marlou!

 

Xxx

Marita (moeder) en Kendra


 

06-07-2016 - 13:45:51 Marije

Lieve Marlou,

Dankjewel voor je hulp bij onze geweldige dag!! Wat was het een fijne gezellige ochtend voor alle dames Bun/Van den Berg/Van Meerveld. We hebben allemaal echt genoten en wat zagen we er allemaal mooi uit door jullie! Niet alleen ik voelde me echt de prinses van de dag met mijn geweldige haar en make-up! Jullie kregen zelfs alle kleine meisjes rustig op een stoel voor hun mooie kapsels, hulde ;)

Twee reacties die ik ook heb gehoord van een schoonheidspecialiste en kapster die te gast waren: 'Jemig, wat een professionals en lieve meiden' en 'Als ik zelf ga trouwen ga ik zeker naar Marlou!'

Liefs, Marije


 

04-07-2016 - 20:29:31 Shánna

Lieve Marlou,

Wat was het fijn om zaterdag voorafgaand aan onze bruiloft je te mogen ontvangen op de locatie. Niet alleen vakkundig vind ik je super maar ook als mens zo fijn! Je hebt heel veel spanning bij me weggenomen in de ochtend. Gewoon, omdat je zoveel rust uitstraalt. Je wist iedere keer precies wat ik nodig had. Ook de voorbereidingen vooraf: de try-out en de volledige gezichtsbehandeling kan ik echt iedereen aanraden. Je wist precies wat mooi en goed voor me was. En het model dat je aan mijn wenkbrauwen hebt teruggegeven zorgen er iedere dag weer voor dat ik er fris uit zie. De behandeling zou ik zelfs aan familie en vriendinnen cadeau doen, pure ontspanning en hele verbetering voor de huid.

Marlou bedankt voor alles, en ook dat je me de avond voorafgaand aan de bruiloft gerust stelde ;)

Ook nu na de bruiloft zal ik met regelmaat naar je toe komen voor diverse behandelingen. Ik heb mijn visagiste gevonden.


 

03-07-2016 - 13:23:31 Jitske

Dag Marlou,

Dank je wel dat je onderdeel was van onze dag! Wat heb ik me mooi gevoeld.. tot in de late uurtjes bleef de make up goed zitten. Het was gewoon zonde om deze eraf te halen!

Ook mijn familie was erg blij met jouw make up. Mijn nichtje heeft heel de dag gestraald :)

Hartelijke groet,

Jitske


 

25-06-2016 - 08:15:36 Manuela Wetterhahn

In een woord SUPER.


 

30-05-2016 - 20:48:52 Anne Verouden - van Wersch

Natuurlijk was Marlou ook op mijn bruiloft degene die mijn haar en make-up verzorgde. Ze heeft zoveel kennis en feeling met haar vak dat ik haar blind vertrouw. Ze weet precies hoe ze me op mijn mooist kan maken en mijn make-up en haar waren dan ook echt prachtig gedaan. Mede dankzij jou voelde ik me helemaal mooi! Ik ben trots op je, kleine zus!


 

18-05-2016 - 20:23:24 Cune Peters - F. van Vlissingen

Lieve Marlou, heel hartelijk dank voor de super service!!! Ik was helemaal tevreden over mijn kapsel dat zelfs tot laat in de avond netjes bleef zitten. Ook de make-up was naar volle tevredenheid. Dames, twijfel niet! Marlou maakt een prachtige bruid van je.


 

01-11-2015 - 12:39:43 Tanja van der Scheer - van Ree

Via internet gezocht en bij Marlou terecht gekomen. Een heel goede keuze! De try out was gezellig en haar en make up waren meteen zoals ik het bedoelde! Op onze trouwdag zelf zaten m'n haar en make up zelfs nog mooier! Samen met Shariva, heeft Marlou ook de make up en kapsels van m'n aanstaande, m'n (schoon)moeder, m'n(schoon)zus en vriendin verzorgd. Alles naar grote tevredenheid. Een ongedwongen sfeer, gezellig en heel professioneel. Marlou en Shariva, heel hartelijk bedankt!

Liefs, Tanja


 

28-10-2015 - 18:46:58 Marijke van Mannekes - Theussen

Relaxed en een vakvrouw, dat is Marlou!

Marlou is ons getipt door Kasteel Vaalsbroek Bilderberg. Omdat wij zelf niet uit de regio Limburg komen was deze locatie een goede referentie om haar te vragen. De try-out was heel gezellig en gaf veel vertrouwen. Op de dag zelf was het heel relaxed. Marlou laat je jezelf zijn alleen dan wel op je aller mooist! En zowel mijn haar als make-up is tot diep in de nacht perfect blijven zitten :) Daarnaast heeft ze er ook voor gezorgd dat onze bruidskindjes en zes gasten er op en top uitzagen. Wij kunnen je Marlou zeker aanraden.

Marlou, super bedankt en veel succes!!!


 

11-10-2015 - 17:08:54 Marieke

Als je iemand zoekt die je op je gemak stelt, maar ook gewoon gezellig is, dan zit je bij Marlou helemaal goed. Al bij de try-out hebben we leuk zitten kletsen en op de bruiloft was het gewoon weer heel vertrouwd. Ze zorgt ervoor dat je je op die dag heel erg mooi voelt, zonder teveel poespas. Niet alleen ik, maar ook mijn schoonzusjes en moeder waren dik tevreden en blij! En ook mijn nichtje heeft haar vlechtjes 2 dagen ingehouden zo mooi vond ze ze.

Marlou, dankjewel.

X Marieke


 

29-09-2015 - 22:01:35 Yvette Kisters

Marlou zorgt ervoor dat je er prachtig uitziet op je trouwdag.

Voor mij was het belangrijk dat ik natuurlijk zou uitzien maar toch ook weer net iets meer bijzonder als normaal.

Het was precies zoals ik gehoopt had.

Marlou weet precies wat ze doet en zorgt ervoor dat je een stralende bruid bent!

Complimenten!

Visagie op en top!!!


 

25-09-2015 - 09:41:08 Inesse Dörenberg

Het was niet makkelijk iemand te vinden die zowel make-up als haarstyling doet aan huis. Super blij dat ik Marlou vond! De try-out was erg fijn, ze stelt je op je gemak, staat open voor ideeën en denkt met je mee. Ook gelijk mijn moeder en goede vriendin aangemeld om op de dag van de bruiloft het haar en de make-up te laten doen. Naast dat we er prachtig uitzagen, was het ook een heel gezellige ochtend! Toen het even mis leek te gaan met het klemmetje van de sluier die niet open wilde, zorgde zij er voor dat ik rustig bleef ademhalen :)

Het is jammer dat ik niet iedere maand trouw, zou heel graag nog een keer zo mooi er uit willen zien als die dag!

Dank je wel Marlou!


 

23-09-2015 - 19:49:31 Salvina van Nimwegen

Marlou,

Eigen veel te laat zocht ik contact met je voor mijn bruidskapsel en make-up. Ik zat al peentjes te zweten en noodplannen te bedenken, terwijl jij al druk op de achtergrond je agenda vrijmaakte voor mij! Wat een service! En ik was eigenlijk nog niet eens klant!

Op 3 september 2015 was je er vervolgens om mijn haren en make-up te doen, reuze gezellig en met een prachtig resultaat! Ontzettend bedankt voor de ontzettend goede zorgen! Van mij krijg je een dikke 10!


 

14-09-2015 - 17:22:55 Sharon Massen

Na een lange zoektocht op internet, uiteindelijk bij Visagie Marlou terecht gekomen.

Na een prettig verlopen try-out, wist ik het zeker. Ik heb de juiste keuze gemaakt.

Marlou heeft goed geluisterd naar wat ik graag wilde en dit ook zo uitgevoerd.

Veel complimenten mogen ontvangen door de dag heen. Mede door haar is het een stralende dag voor mij/ons geworden.

Zeer professioneel, maar heeft ook een erg geruststellende en ontspannen houding waardoor je je prettig voelt op zo'n spannende dag.


 

11-09-2015 - 14:43:04 Nadine Schlander

Het is altijd spannend om de juiste visagiste en haarstyliste te vinden voor je huwelijk. Maar na de try out bij Marlou was ik gelijk zeer enthousiast. Ik wist zeker dat jij me zou laten stralen. Op de dag van mijn bruiloft was jouw komst hét moment waar het echt is begonnen. Je was zo geruststellend en professioneel, geduldig met de fotograven en cameramensen en daarnaast was het super gezellig. Ik was dolgelukkig met mijn make-up en mijn kapsel; zeg maar gerust trots. De hele dag werd ik overladen met complimenten. Ondanks de lange dag en de ‘wilde party’ die tot in de late uurtjes duurde, zag ik er op het eind -van onze mooiste dag uit ons leven- nog fantastisch uit! Je bent een must have voor ieder bruid!


 

07-09-2015 - 19:29:12 Dionne

Lieve Marlou,

Het was in een woord geweldig! De make-up was in een woord prachtig zowel van mijzelf als van mijn gasten. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Bedankt!!!! :D

Dionne Franssen-Sluymers


 

16-08-2015 - 21:07:29 Kim stuart-slangen

Marlou heeft mij super verzorgd voor mijn bruiloft 15-08-2015

De try-out was al super

En op de dag zelf al helemaal

Mijn moeder heeft de make-up laten doen

En ik make-up en mijn bruidskapsel

Ze zorgt netjes dat we optijd klaar zijn,

Geen gejaag,lekker gekletst tussen door,gewoon heel ontspannen

Super!!

Veel liefs kim


 

12-08-2015 - 15:28:22 Sheila

Marlou is een echte topper! Ze heeft mijn bruidsmake up en haar verzorgd en ook de make up/haar van onze gasten iedereen was super tevreden en ik als bruid al helemaal :)!


 

04-08-2015 - 17:28:06 Robert Taylor Marlou,

your service and tips were fantastic! Everyone commented on how well they all looked. Natural, yet elegant. My mum particularly appreciated the help with her eye brows and is now following your advice ! Thanks very much and we highly recommend your service :)


 

02-08-2015 - 13:56:21 Femke

Marlou is een echte vakvrouw, zowel mijn kapsel als make-up waren op mijn trouwdag flawless. Marlou weet echt hoe ze de prachtigste punten van een bruid kan benadrukken zonder dat het 'gemaakt' wordt. Door Marlou was is 4 juli de mooiste versie van mezelf!


 

30-07-2015 - 22:34:41 Anoeska Winnubst

Lieve Marlou,

Wat heb jij goed je best gedaan! Super begeleiding gehad bij de keuze van het kapsel en de bruidsmake-up.Een try-out gehad, je begreep meteen wat ik in gedachten had en maakte het nog mooier dan ik van te voren had bedacht!Op de dag zelf, je hebt niet alleen mij maar ook mijn moeder en zusje de haren en make-up gedaan! We hebben de hele dag kunnen stralen!Het was een erg warme dag 17-07-2015, maar alles bleef perfect zitten!In de avond kwam je terug op de feestlocatie voor de laatste puntjes op de i te zetten voor het feest begon! Na een lange vermoeiende dag was er niks te zien aan de vermoeidheid.

Iedereen zouden wij jou aanbevelen!, Professioneel en verstand van zaken.

(Buiten het feit dat we het erg gezellig hadden)

Bedankt dat je hebt geholpen om voor ons de mooiste dag van ons leven waar te maken!

Je bent een topper!

Veel liefs

Jordy en Anoeska


 

27-07-2015 - 20:52:11 Kirstin

Op 17 juli heeft Marlou me omgetoverd tot een stralende buik. Het was een warme dag, maar zowel mn kapsel als make-up zat tot 's avonds helemaal perfect. Marlou bedankt voor de fijne hulp!


 

15-07-2015 - 07:46:41 Kim

10 juli was onze trouwdag.

Marlou kwam om de make up van mij, mijn moeder en zus te doen.

Als eerste waren mijn moeder en zus aan de beurt. Deze zagen er heel mooi uit. En deze make up is de hele dag blijven zitten.

Daarna was ik aan de beurt, op een hele fijne manier gaat ze aan het werk. Ze is heel sociaal, vriendelijk en spontaan maar wat zeker niet mag ontbreken is dat ze echt STEENgoed is en heel professioneel. De make-up paste precies bij mij.

Marlou heel erg bedankt dat je op deze bijzondere dag mijn make-up hebt gedaan, deze de hele dag prachtig is blijven zitten.


 

12-07-2015 - 15:50:28 Janneke

Op 27 juni 2015 begon mijn trouwdag heel rustig toen Marlou mijn haar en make-up kwam doen. Marlou gaat professioneel te werk en het was ook nog eens gezellig.

Ik was super blij met het resultaat! Tijdens de try-out was het al mooi, maar nu was het nóg mooier. Het heeft ook de hele dag goed gezeten en heb er geen omkijken naar gehad. Ik heb veel complimentjes gekregen over mijn haar, iedereen vond het net zo mooi als ik. De make-up was heel natuurlijk, precies wat ik wilde.

Marlou bedankt voor je werk, ik was er heel blij mee! Tot de volgende keer :)


 

11-07-2015 - 13:15:01 Jacqueline Valk-Starmans

Veel dank voor je hulp, het was weer prachtig!! Marlou zorgt ervoor dat je er stralend uitziet. Ze denkt graag mee maar luister ook goed naar jouw wensen. Daarnaast heeft Marlou ook veel ervaring, ze zorgt ervoor dat je op tijd helemaal ready to go bent : )

 

 

17-06-2015 - 22:25:29 Ellen

Beste Marlou,

Hartsitkke bedankt voor de mooie make-up en het bruidskapsel, het was uiteindelijk helemaal naar mijn smaak! Om daar achter te komen is de try-out heel fijn geweest. Je hebt veel geduld gehad en goed geluisterd naar mijn wensen. Het kapsel heeft super goed gehouden, zelfs na het in en uit doen van de sluier en tijdens het dansen!Nogmaals super bedankt!

Groetjes Ellen


 

14-06-2015 - 21:35:36 Hanna Crapels-McLean

Dear Marlou,

Thank you so much for coming and doing my makeup on my big day! You really evened out my skin tone and made my eyes pop all while keeping everything very natural looking. My husband was speechless when he saw me. I even shed a few tears throughout the day, and my eyes didn't smudge once. You really did a wonderful job and I would recommend you to any of my friends and family who get married in the future :)

Cheers! Hanna


 

03-06-2015 - 16:07:09 Bianca Romviel-Vermeulen

Beste Marlou,

Super bedankt voor de mooie makeup en mijn haar heeft geweldig gezeten de hele dag! Er zijn wat gelukstranen gevloeid, maar de makeup heeft dat met vlag en wimpel doorstaan. Top!

Lieve groetjes,

Bianca


 

23-03-2015 - 17:12:29 Esmiralda Bremen-Jacobs

Het is dat ik niet uit de buurt van Heerlen kom maar anders zou ik iedereen jou aanraden.

De proefmake-up was goed, de make-up op onze bruiloft zelf was goed, in 1 woord dus heel goed!

Je weet wat je doet, je hebt verstand van zaken, zorgt voor een ontspannen begin en stelt de bruid, in dit geval mij, op haar gemak.

Keep going with the good work!

 

 

24-01-2015 - 13:16:02 Nancy de Milliano-van Es

Ik ben in oktober in Australië getrouwd. Marlou heeft me geleerd om zelf mijn trouwmake-up te verzorgen. Een 1-op-1 workshop met alles wat ik moest weten en zelf goed aantekeningen maken was alles wat ik nodig had voor een top resultaat. Bij thuiskomst hebben we ons huwelijk nog in een kleine setting gevierd en heeft Marlou de make-up van mij en mijn moeder verzorgd en helemaal naar wens. Mooi en natuurlijk, maar wel op zo'n manier dat je er net iets frisser en mooier uit ziet. Precies zoals make-up bedoeld is. Ik ben heel tevreden en kan Marlou aan iedereen aanraden. Ook als persoon is ze erg prettig in de omgang.


 

04-01-2015 - 21:15:28 ilona

Perfecte make-up. Ik ben erg kritisch altijd , maar je hebt het echt prachtig en met geduld gedaan. Je luistert goed. En je bent ook een vlotte grappige dame!


 

20-10-2014 - 15:06:02 Lianne van Dongen-Peters

Lieve Marlou,

Hartelijk dank voor je top visagie op mijn trouwdag! (18-10-2014)

Mijn make- up en haren waren geweldig! ( de hele dag en avond!)

Je hebt fantastisch werk geleverd! (Ik kreeg heel veel complimenten)

Je bent een top visagiste! Je bent naast een buitengewoon professioneel en vakkundig styliste vooral ook een heel fijn en lief persoon!

De gezichtsbehandelingen zijn ook zeer zeker aan te raden: heerlijk ontspannend en je voelt je weer lekker fris en mooi!

 

Visagie Marlou is gewoon Toppie!!!

:+ :+ :+


 

05-10-2014 - 22:07:45 Stephanie Waterval

Lieve Marlou

Dank voor alles! In de eerste plaats voor je deskundigheid en niet in de laatste plaats voor je luisterende oor en creativiteit. Jij maakte van alle uiterlijke voorbereidingen een groot feest voor mij. Ik kreeg ontzettend veel complimenten over mijn kapsel en make-up. Bij dezen geef ik ze aan jou, diegene die ze toebehoren.

Ik ga in de toekomst zeker nog eens lekker relaxt bij jou in de stoel zitten.

Het dochtertje van een van mijn beste vriendinnen noemde mij een prinses...

4 oktober 2014 was sprookjesachtig

Succes met alles en alle goeds gewenst voor de toekomst

Liefs, Stephanie


 

29-09-2014 - 11:31:52 Marianne

Marlou, dankjewel voor de fantastische visagie en kapsel op mijn trouwdag. Ook voor je geduld bij het zoeken van make-up waar ik geen allergische reactie op krijg! Super dat je me daar zo mee hebt geholpen.

Daarnaast was het ook elke keer weer leuk om gezellig met je te kletsen. Fijn dat je zo ontspannen en professioneel te werk gaat!


 

19-09-2014 - 00:29:58 Eva Bettink - van den Hout

Lieve Marlou,

Ik wil je hartelijk bedanken voor je top visagie op mijn trouwdag. Mijn make-up en kapsel waren super mooi en ik heb hier veel complimenten over gekregen. Het bleef ook super zitten.

Ook de mogelijkheid van het aanbrengen van een touch up voor de feestavond vond ik erg prettig.

Vooral in de ochtend vond ik het fijn dat we lekker konden babbelen, zodat ik helemaal niet zenuwachtig was voor de grote dag.

Bedankt voor alles!!


 

15-09-2014 - 14:52:19 Danielle

Zeer professionele en vriendelijke service. Marlou heeft me een mooie en bij mij passende bruidsmake-up gegeven die tot in de hele, hele kleine uurtjes perfect is blijven zitten. Vakwerk!


 

04-09-2014 - 14:26:49 Pauline

Via deze weg willen we je ontzettend bedanken voor de super service!

Je hebt er voor gezorgd dat mijn moeder, (schoon)zussen en ik er super uitzagen! Zelfs na flink wat uurtjes gedanst te hebben zaten onze haren en de make-up nog top!

Niet alleen ben je ontzettend goed in je vak, het was ook erg gezellig om je er bij te hebben. Ook toen je 's avonds langs kwam voor de touch up was het fijn om even bij jou uit te puffen en te kletsen.

Het is dat ik maar 1 keer trouw, anders kwam ik zeker weer bij jou voor mijn bruidsmakeup. Ik weet je in ieder geval te vinden wanneer er weer eens een speciale gelegenheid is!


 

26-08-2014 - 23:12:48 Ellen

Hoi Marlou,

Hierbij ook mijn mening over jouw 'kwaliteiten' en service.

Ik ben super tevreden over jouw service en het resultaat. Ik ben zelf erg kritisch want mijn haar en make-up moeten echt precies zo zitten zoals ik wil en dat heb je super gedaan!

Ik vind dat je kunt zien dat haar en make-up door een 'professioneel iemand' zijn gedaan en ik kreeg ook veel complimenten. Je was heel ontspannen maar toch ook heel doelgericht: alles moest op tijd klaar zijn voor het grote moment! Ook dat de 'touch up' was uitgelopen vond je niet erg en je hebt rustig op me gewacht. Super service!

Hartelijk bedankt!

Liefs, Ellen


 

13-08-2014 - 11:32:44 Rachelle Thieme

Marlou ik wil je bedanken voor alles! Mijn haren waren super mooi en mijn make-up was prachtig :)

Ik kreeg veeel complimenten hierover! Ook de gasten waren tevreden over hun kapsel..

Marlou, onze complimenten voor jou!

De ochtend verliep ontspannen en ik kon me helemaal aan jou overlaten! SUPERR..


 

27-07-2014 - 00:42:50 Debby

Ook hier weer een hele tevreden en blije bruid!!!

Je bent professioneel, kan goed luisteren, bent rustig, komt afspraken na en je verstaat je vak als de beste! Ik was hartstikke blij met het mooie resultaat van haar en make up.

En het was heerlijk ontspannen in de ochtend zonder stress omdat ik helemaal op je kon vertrouwen. Bedankt!


 

22-07-2014 - 11:43:07 Esther Rooyakkers

Dank je wel Marlou, het was geweldig. Ik voelde me dankzij jou een heuse prinses en de meisjes zagen er prachtig uit. Liefs Esther


 

21-07-2014 - 21:13:25 Marijke Goossens - Tilmans

Wow wat was ik (en mijn man) blij verrast met het mooie resultaat van de make-up en het kapsel op onze trouwdag. Ze kwam eerst op bezoek voor een gesprek. Ze gaf goed advies en uitleg. Het is echt fijn dat we een proefkapsel een aantal maanden vantevoren hebben gedaan, want dan kun je goed overdenken wat je wilt. Marlou kijkt naar wat bij je past, maar luistert ook naar wat je wenst. Het belangrijkste van het kapsel en make-up is dat je jezelf moet blijven en Marlou weet daar prima op in te spelen. Marlou is ook heel fijn en ontspannen in de omgang. Een heel leuk persoon!


 

18-07-2014 - 19:35:26 Suzan

4-7-2014 heeft Marlou mijn ma en mijzelf omgetoverd in een schitterende bruidsmoeder en bruid. De make-up heeft de hele dag super gehouden ondanks de hitte die dag :) , top! Marlou is gezellig, professioneel (gemoedelijk, geen stress en afspraak is afspraak voor haar). Gewoon lekker ongedwongen en relax. Jij hebt het plaatje helemaal compleet gemaakt, bedankt. Ik ga zeker terug bij Marlou voor een mooie make-up voor speciale gelegenheden, maar ook haar gezichtsbehandelingen zijn top. Aanrader ;).

Bedankt voor alles en tot snel voor een nieuwe gezichtsbehandeling :)


 

 

16-07-2014 - 19:46:23 Jacqueline

Complimenten voor Marlou!! Niet alleen zorgde ze ervoor dat ik me op mijn trouwdag op mijn mooist voelde maar daarnaast is Marlou ook een heel fijn mens. Als bruid is het fijn om een visagiste te hebben die zowel professioneel als empathisch begaafd is : ). Marlou is echt heel goed, alle vrouwelijke gasten waren erg onder de indruk van de mooie make-up en mijn kapsel. Marlou maakt heldere afspraken en houdt ook een fijne planning aan zodat iedereen op tijd klaar is. Geen gestress dus. Ik zou iedereen aanraden om een proef make-up/kapsel te doen, het is niet alleen heel erg leuk maar ook fijn om alvast te weten hoe het eruit gaat zien. Daarnaast heb ik ook nog 's avonds een touch-up van Marlou gehad, dat was ook heel fijn, dan zie je er ook bij het feest nog spetterend uit : ) (zeker ook omdat je weer iets andere make-up draagt dan overdag)


 

29-06-2014 - 21:10:14 Froukje

Marlou, je bent een topper! Mijn make-up was prachtig, paste helemaal bij mij, en ook mijn haren waren erg mooi. Daarnaast ben je gewoon een erg fijn en lief persoon

Bedankt voor je bijdrage aan 'mijn mooiste dag in mijn leven'.!


 

29-06-2014 - 11:47:24 Leonie

Lieve Marlou,

Ik voelde me een echte prinses op mijn bruiloft. De make-up was heel mooi gedaan en bleef super goed zitten. Je was geduldig, behulpzaam, luisterend oor, geeft je voor je de volle 100% en heel fijn gezelschap :)

Myscara kan ik aanbevelen op een bruiloft en voor de mensen die erna op huwelijksreis gaan, je hoeft je niet druk te maken over je mascara. Die zit er al op. Bij mij is het drie weken blijven zitten.

Ook gezichtsbehandeling gehad voordat ik ging trouwen. Was heel ontspannend.

Bedankt voor alles!

Liefs Leonie


 

24-06-2014 - 15:07:57 Nicole

Hi Marlou,

Bedankt voor de hele goede service, het was geen probleem als ik iets wilde veranderen of nog eens proberen. Make up en kapsel waren super mooi en precies zoals ik in gedachte had. Na een hele dag en avond van flink dansen en springen zag het er nog steeds goed uit.

Daarnaast kan ik bevestigen wat de andere dames zeggen, het was erg gezellig en ontspannen.

Je bent ontzettend goed en gezellig, ik zou je dan ook aan iedereen willen aanbevelen!

Bedankt.

Groetjes, Nicole


 

 

31-05-2014 - 07:54:07 Andrea Angenent

Beste Marlou,

Mede dankzij jou zag ik er stralend uit op onze bruiloft.

Ik heb veel complimenten gekregen over mijn kapsel en make-up.

Het was erg gezellig tijdens de voorbereidingen, waardoor ik mijn zenuwen goed onder controle had.

Ik wil je bij deze nogmaals hartelijk bedanken!

Lieve groeten, Andrea Angenent.


 

24-05-2014 - 12:14:15 Marieke

Lieve Marlou,

dankzij jou is onze trouwdag nog mooier geworden. Wat was het heerlijk ontspannen in de ochtend om zo te tutten en mooi gemaakt het worden. En het eindresultaat was echt super mooi! heb er heel veel complimenten over gekregen. Allemaal voor jou!

Dankjewel! :+ :+

 

04-05-2014 - 18:08:14 Sandra Beckers

Superbedankt Marlou voor de prachtige make-up voor een bruiloft. Je hebt goed naar mijn wensen geluisterd en hebt me prachtig opgemaakt. Ik heb genoten van de ontspannen sfeer tijdens de make-up sessie. Ik kom zeker nog een keer terug voor een heerlijke gezichtsbehandeling. voor een volgende make-up sessie hoef ik niet lang na te denken bij wie ik zal langsgaan ;) Groetjes Sandra

 


 

29-04-2014 - 16:24:58 Flory

Marlou had vorig jaar mijn haar en make up gedaan toen ik getuige was op een huwelijk. Ik kreeg toen veel complimenten. Toen ik zelf ten huwelijk werd gevraagd hoefde ik geen moment na te denken wie ik voor mijn haar en make up zou vragen. Marlou wist bij de try out meteen wat ik wilde en zorgde voor een feestelijke, doch naturel look. Ze weet je op je gemak te stellen en maakt duidelijke afspraken die ze nakomt. Op de dag zelf heeft ze ervoor gezorgd dat ook mijn moeder en dochter van mijn man er op hun best uitzagen. Wederom kreeg ik veel complimenten over de make up en het kapsel. Deze behoren jou toe Marlou. Super bedankt :+


 

23-04-2014 - 15:36:40 Eefje en Rob Rooyakkers

Wat een fantastisch werk heb je geleverd Marlou op onze bruiloft! Heerlijk om deze dag samen met jou te mogen beleven. Je bent rustig, relaxed en erg professioneel! We zouden je bij iedereen aanraden. Xxx ons


 

20-04-2014 - 12:37:08 Sandra

Fantastisch werk Marlou, ik heb op onze trouwdag geen seconde hoeven nadenken over m'n make-up, het bleef er perfect uitzien. Ook m'n haar heeft de hele dag EN avond geweldig gezeten. Bedankt!! Als ik weer 's in Nederland ben zal ik je zeker in gedachten houden voor een behandeling en op mijn aanbeveling kun je rekenen!

Liefs, Sandra

 

08-04-2014 - 22:19:57 Deb

De missie om er 20jaar jonger en dan zonder make-up uit te zien is wat mij betreft geslaagd! I`m impressed!! van mij mag je elke ochtend even langs komen:)

 


 

23-10-2013 - 21:14:08 Marasha de Jong

Marlou heeft er op 29 september 2013 op onze trouwdag voor gezorgd dat ik er, al zeg ik het zelf:) stralend uitzag! Heel erg bedankt Marlou , als ik ooit nog een belangrijke dag heb, weet ik je te vinden! :)


 

22-09-2013 - 14:02:26 Marieke Heijnens

Marlou heeft op 24 augustus 2013 er mede voor gezorgd dat wij een onvergetelijke dag hebben gehad! De make-up en het kapsel zaten prachtig, hierdoor voelde ik mij op en top bruid! In de namiddag heeft Marlou de make-up perfekt bijgewerkt voor de avond en dit leverde (net zoals overdag) veel complimenten op van de gasten :). Kortom, ik maak in de toekomst graag weer gebruik van Visagie Marlou! Bedankt!


 

21-09-2013 - 17:16:19 Sandra Hamers-Mullenders

Op 9 en 10 aug 2013 j.l. heeft Marlou mijn Bruidsmake-up verzorgd.Ik voelde me meteen op mijn gemak bij de try-out. Marlou voelde direct aan dat ik een naturel make-up erg mooi vond.Het resultaat was geweldig.Heb de hele dag gestraald en alleen maar complimenten gehad!!!In de avond is Marlou op de feestlocatie de make-up nog komen bijwerken. Echt geweldig. Lieve Marlou nogmaals bedankt. Groetjes Sandra


 

01-08-2013 - 11:15:13 Mariëlle van der Hilst - de Haas

Op 21 juni jl. heeft Marlou samen met assistente Maartje de haarstyling en visagie verricht op mijn bruiloft in België, voor zowel mijzelf als ook de moeders en bruidsdames. Marlou is naast een buitengewoon professioneel en vakkundig styliste vooral ook een hele lieve en gezellige meid. Het was heerlijk om de dag zo relaxed te kunnen beginnen! Marlou zorgt ervoor dat je de mooiste versie van jezelf bent :D en alles zat aan het einde van de dag nog perfect op zijn plek. Ook de andere dames waren uitermate tevreden! Lieve Marlou, nogmaals ontzettend bedankt. Je bent een topper!

Dikke kus uit Den Haag, Mariëlle


 

16-11-2012 - 04:22:29 Evelien Smeets

1 september 2012, was onze grote dag. Alles moet die dag perfect zijn, toen ik op internet ging zoeken naar een goede visagiste kwam ik al snel op deze website terecht. De site ziet er professioneel uit. Tijdens de try-out voelde ik me al helemaal in mijn nopjes, en ik was vrijwel direct tevreden met het resultaat. Ook op de dag zelf heb ik mede dankzij Marlou de hele dag lopen stralen omdat het hele plaatje compleet was...Bedankt! Ik zal zeker reclame voor je maken :)

 


 

05-11-2012 - 12:46:26 Simona Jurjens

Hoi Marlou,

je hebt mijn make-up gedaan tijdens mijn bruiloft. Mijn complimenten ervoor! Ondanks alle ingewikkelde acne toestanden heb je een wonder verricht op mijn gezicht. Jij was die dag precies op tijd, heel relax, meedenkend en vooral luisterend naar wat ik wil. Mijn bruiloft is perfect verlopen! Iedereen keek naar mijn echtgenoot en mij en waren verrast hoe relaxed wij eruit zagen. Dankzij jou voelde ik me toen net een prinsesje. De hele dag gerend, gedanst, gekust, geknuffeld, geposeerd, gedronken, gegeten, gehuild, maar mijn make-up bleef maar perfect zitten. Alles wat ik moest doen was alleen maar ontspannen en blijven lachen. Bedankt voor jouw kwalitatieve make-up. Mocht ik alweer een gelegenheid hebben, kom ik zeker weer en weer bij jou langs. Ik wens je veel succes met je toekomstige klanten. Jij bent echt de beste in je vak. Betrouwbaar, vrolijk en professioneel.