* Een mooi kapsel in een paar minuten!

kapsel in een paar minuten

* Waar moet je op letten bij het kiezen van jouw bruidslook?

Bij het kiezen van een goede stijl van jouw bruidslook, moet je vooral kijken naar wat bij jou past en waar jij je lekker bij voelt.

Als je voor een natural look kiest, is de basis van de make-up erg belangrijk. Naturel betekent niet persé bijna geen make-up, zoals veel bruiden denken. De basis van de make-up is erg belangrijk om het geheel er natuurlijk te laten uitzien. Het succes hiervan valt of staat bij de techniek van de visagist. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de make-up de sterke punten van jouw gezicht naar voren laat komen en de hele dag blijft zitten. Het “volsmeren” met foundation van het gezicht haalt het hele principe van de “natural” look natuurlijk al gauw weg, dus beknibbel in het budget niet op een goede visagist.

Let er bij het uitzoeken van een visagist op dat veel visagistes photoshop gebruiken voor hun website. Dit geeft geen realistisch beeld van de make-up, dus een try out (proefsessie) is een echte must. Dan heb je meteen een beeld van hoe je er die dag ongeveer uit zult zien. En kun je gerust verder met het plannen van jullie huwelijk!

bruidsvisagist bruidskapper

* Hoe kies je de juiste kleur rood voor je lippen?

Bepaal eerst je huidtoon, ongeacht je haarkleur!

Ben je een koel type met een roze ondertoon in je huid, kies voor blauwe rood tinten. Denk aan kersenrood en bosvruchten.

Ben je een warm type met een gele ondertoon in je huid, kies dan oranjerood,tomaatrood of bruinrode tinten.

Heb je dunne lippen kies dan voor een niet te donkere tint. Hoe donkerder, hoe smaller ze zullen lijken.

lippen kleur workshop

Wil je meer tips en trics? Schrijf je in voor de make-up workshop!

* De ideale wenkbrauw zorgt voor evenwicht in een gezicht. Ze bepalen deel de vorm en expressie van een gezicht. De ideale wenkbrauwvorm wordt gevormd door drie lijnen te volgen:

1. Hou een lat of pen langs de neusvleugels. Laat het verlengde van de lat langs de binnenste ooghoek lopen. In het verlengde hiervan dient de wenkbrauw te beginnen.

2. De afstand tussen het beginpunt en eindpunt van de wenkbrauw is onder te verdelen in 3 stukken. Het hoogste punt van de wenkbrauw is precies boven de buitenrand van de iris.

3. Draai de lat zodat deze de neusvleugels en de buitenste ooghoek raakt. In het verlengde hiervan dient de wenkbrauw te eindigen.

wenkbrauw epileren

Maak voor jouw ideale wenbrauw een afspraak bij Beautysalon Marlou!

* Maak een hip kapsel in een paar minuten!

een kapsel in een paar minuten 1

* TIP voor de huid rond de ogen! In de winter heeft de huid rond de ogen extra verzorging nodig. Rond de ogen is de huid slechts een halve millimeter dik, dat is een derde van de huiddikte van de rest van het gezicht.


Doordat de huid zo dun is zal ze snel uitdrogen. In dit koude jaargetijde dien je bij voorkeur goede oogcrèmes met huideigen vetverbindingen te gebruiken, deze trekken snel in.
Het aanbrengen van de crème doe je met de ringvinger: klop de crème voorzichtig in, zonder druk uit te oefenen.
Begin bij de binnenste ooghoek en werk naar buiten toe. Succes!

 

© 2010 - 2023 visagie-marlou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel